Monday, February 21, 2011

Oooh you touch my tralalaa.

Perjantai oli kyllä niin ihana päivä ! Aamulla klo 7.00 mekko päällä meikittömänä istuin kampaajan tuoliin ja annoin kampaajalle lähes vapaat kädet kampauksen tekoon ja voin sanoa, että olin tosi tyytyväinen. :) Kampaamossa meikkasin sitten ja sieltä suoraan ensimmäiseen esiintymispaikkaan eli vanhainkodille. Tanssi meni hiukan niin jä näin, koska meillä oli koko ajan väärät parit. :D 

Seuraavaksi mentiin esiintymään päiväkotilaisille sekä 6-luokkalaisille, se menikin jo paremmin. Pikkusiskon reissuvihkoon oli sitten ilmestynyt tälläinen viesti:


Sitten oli ruokatauon aika ja voi, että kaikki ylästelaiset tuijotti meitä, kun oltiin syömässä ruokalassa. :D Seuraava esitys oli ala-astelaisille ja siellä meni hyvin, paitsi, että parini kaatui yhdessä tanssissa. :D Seuraavaksi käytiin esiintymässä eräässä vanhusten talossa, dementia osastolla..  Sitten oli esitys yläastelaisille ja lukiolaisille ja voi, että jännitti ! :D Hyvin kuitenkin meni ja saatiin esittää ensimmäisen kerran meidän tyttöjen tanssi. 


Sitten lähdettiinkin koko porukalla pitseriaan syömään  ja sieltä kotiin hengailemaan ja odottamaan viimeistä iltaesitystä vanhemmille ja muille halukkaille katsojille. Iltaesitykseen tuli ihan sikana porukkaa ja näin monia ihmisiä, jotka olivat jo toista kertaa katsomassa, outoja. :D Kuulemma oli tyttöjen tanssi niin hyvä, että piti tulla uudelleen katsomaan.. 

Sitten olikin jatkojen aika ja ne vietettiin eräässä erämökissä.. Hyi, siellä oli kuolleita hiiriä sekä söpöjä hirvenpäitä seinällä ! :D Tuo hirvi ainakin sai niin naista illalla.No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3