Thursday, March 21, 2013

"Mikä auttaa jos on möö"


Hitsi, viikot sen kuin sujahtaa ohitse.

Joku oli löytänyt blogini tuolla otsikon lauseella, sööttiä! Vastausta tosin täältä ei taida löytyä.. Elämä nyt on välillä hiukan möö.

 photo DSC_0003-3_zpsf57b2cf8.jpg

Mulla on jokaiselle päivälle aina suuria suunnitelmia ja "things to do-lista" näyttää loputtomalta, mutta lopulta päivät tuntuu menevän ihan hukkaan. Tällä viikolla oon taas tehnyt pelkkää aamuvuoroa, joten olen ymmärrettävästi ollut iltapäivisin super väsynyt. Tänäänkin päätin ottaa tunnin päikkärit ja lopulta nukuin kolme tuntia. Fuuuck.

Noh, onneksi enää huominen aamu ja sitten viikonloppu on VAPAATA! Me gusta. ♥ 

Aiotaan huomenna lähteä Jennin kanssa viihteelle ja meillä on ainoastaan yksi tavoite illalle: Päästä sinne baariin asti. Meidän viimeaikaiset juhlinnat tuntien sekin olisi jo saavutus... 


 photo DSC_0011-2_zps7971a7d9.jpg

Eilen mulla oli vapaapäivä ja heräsin jo yhdeksen aikoihin, koska olin päättänyt lähteä elokuviin. Mulla tosiaan oli alennuskuponkeja, jotka oli tietenkin pakko hyödyntää. Menin yksin katsomaan aamupäivän elokuvaa ja kyselinkin facessa serkultani, että onko säälittävää jos menen yksin siihen aikaan elokuviin. - Ei kuulemma ollut, mutta aika oli kuulemma YH-äitien leffa-aika. 

Kävin tosiaan katsomassa "Ihmeellinen Oz"-leffan, jonka pääosassa oli ihana James Franco. (okei, tämä oli ainoa syy miksi menin tuon elokuvan katsomaan.) Leffa oli 3D ja yllättävän viihdyttävä, vaikka kestikin yli kaksi tuntia. Tosin luulen, että mun 3D-lasit oli vialliset, joten leffakokemus olisi voinut olla ehjillä laseilla hiukan parempi. 

Leffan jälkeen aioin "pikaisesti" poiketa Sokoksella ostamassa uuden puuterin, mutta koska siellä oli 3+1-päivät menossa oli meno kuin Tokion metrossa. Meinasin jo jättää koko puuterin ostamatta kun hikinorot valuivat otsaani pitkin, enkä vielä ollut lähelläkään sitä paikkaa missä ne puuterit oli. Tajusin kuitenkin, että en ehkä halua esitellä tänään töissä massiivisia silmäpussejani, joten taistelin lopulta tieni läpi tuhansia mummojen ja teinityttöjen. Mukaani lähti ylläripylläri pari muutakin juttua. 


 photo DSC_0013_zps85915aa4.jpg

Muuten eilinen päivä valui hukkaan kuten muutkin päivät. Sain sentään pyykättyä sekä tein ensimmäistä kertaa itse lihapullia! Mulla muuten palaa käämit meidän pyykkituvan rikkinäisen kuivurin kanssa. Ärsyttää kun pitää laittaa pyykit kuivamaan sellaiseen kuivaushuoneeseen, jossa ne pyykit ei edes parin tunnin kuivauksen jälkeen ole kuivia. I have such a big problems...

Tänään mun työpaikalla pyöri miehiä kuin naisten alusvaatenäytöksissä (älkää kysykö mistä keksin tämän vertauksen...). Syynä tähän ei kuitenkaan ollut suuri vetovoimani, vaan me saatiin uutuuttaan kiiltävä kahvipiste. Voitteko uskoa, että sen asentamiseen tarvitaan näköjään kuusi miestä, joista kaksi istuu koko ajan tupakilla, yksi pelaa pelikonetta ja yksi puhuu puhelimessa... Jeah.


 photo DSC_0005_zps87e804f7.jpg

Enää kaksi viikkoa, niin meikäläinen on melkein viikon "lomalla" ja suuntaan Lappiin. Can't wait! Pääsen syömään äitin ruokia, makaamaan toimettomana sohvalla, ajamaan autolla sekä käymään kampaamossa. Tärkein noista on ehkä tuo kampaamo, nimittäin mun latvat on niin huonossa kunnossa, että hyvä jos edes Tangle teezer läpäisee ne. Olenkin alkanut haaveilemaan yli puolet lyhyemmistä hiuksista, noh ehkä syksyllä sitten. 

Nyt suihkuun ja sitten voisin katsoa pari jaksoa Todistettavasti syyllistä. Nyt kun olen tuota muutamina iltoina katsellut olen ensimmäistä kertaa yksin asuessani alkanut pelkäämään kaapissa/sängyn alla piileskeleviä murhaajia. Onneksi en ole yhtään vainoharhainen eli en kurki sängyn alle ennen nukkumaan menoa... 

4 comments:

 1. Hei huomenna loppuu (ainakin osalla) yo-kirjotukset nii eiks me voitais samalla ottaa tää meidän rilluttelu sellasena vuoden myöhästyneenä "jeee juhlitaan kirjotusten loppumista" -reissuna? Samahan se kuitenkin on että minä päivänä sitä juhlii, kunhan juhlii sillon kun ne kirjotukset loppuu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, no voidaan se noinkin ajatella. :D ei me taidettu niitä omia kirjoitusten loppumista koskaan juhlia..

   Delete
 2. No siksi juuri! :D Ps. Mun tyhmä puhelin ei tue reply-napin painamista ja nyt tää kommentti näyttää tyhmältä ja yksinäiseltä :<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei! Nyt se ei enää ole yksinäinen.

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3