Wednesday, March 06, 2013

"Heeeey you look sweet!"

"Hah."
"Krista... If someone says you look sweet you have to say thank you."
"THANK YOU."

75527_431841963566486_1154402840_n_large

Ja siinä teille taas ote Kristan mielenkiintoisista keskusteluista asiakkaiden kanssa. Tuona kyseisenä päivänä eräs toinenkin meidän englantia puhuva vakkariasiakas kehui ulkonäköäni ja ainoa ero normaaliin oli se, että mulla oli hiukset korkealla ponnarilla kiinni. Eräs asiakas luuli, että olin värjännyt hiukset kun ainoastaan mun juurikasvu  kröhöm tyylikäs liukuvärjäys näkyi eteenpäin. Jeah.

Tämä nyt on vain tällainen pikainen postaus, jonka poitti on se, että tulin ilmoittamaan, että pysyn poissa blogin parista taas muutaman päivän nimittäin mun pikkuveli saapuu huomenna tänne kyläilemään.

Olen tottakai ollut oikein vieraanvarainen ja olen siivonnut tänään ahkerasti. Imuroin jopa kirjahyllyn takaa villakoirat pois. Siivoamisen lisäksi olen kärsinyt koko päivän jäätävästä hedarista, mutta sitkeästi olen vältellyt buranan ottamista. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että on aika luovuttaa. Tämä jäätävä hedari taas on seurausta viime yön unettomuudesta.

Tumblr_miz7yiiwqa1s6hnuko1_500_large

En vain millään saanut unta kun kaikki ongelmat taas pyörivät päässä ja lopulta yöuneni jäivät kahden tunnin pituisiksi. Musta tuntuu, että huomen aamulla töihin nouseminen ei tule olemaan helppoa.

Eilen mulla oli vapaapäivä, jonka ohjelmassa oli erittäin tylsästi ainoastaan mantsan ensimmäisen kurssin lukeminen. Pääsin itseasiassa sivulle 60 asti eli noin puolet olisi ensimmäisestä kurssista lukematta. Tottakai nämä pitää lukea vielä uudelleen monta kertaa ennen toukokuun 20. päivää. APUA.

Lukeminen keskeytyi siihen kun Jenni tiedusteli olenko töissä ja kun ilmeni etten ole oli minun tehtäväni olla hyvä kaveri ja suunnata Pitäjänmäkeen viihdyttämään Jennin rattoisaa iltavuoroa. Tää oli taas kunnollista lähiseutumatkailua, koska en ollut koskaan käynyt lähelläkään Pitäjänmäkeä. Samalla mulle selvisi, että tässä ihan meidän hoodeilla on Hese. Kannattaisi ilmeisesti hiukan useammin liikkua muualle Keskusta-Haaga-Kannelmäki-akselilta...

Tumblr_mj569xu0pb1s7xep0o1_400_large

Nyt mun täytyy lopettaa ja etsiä buranat jostakin, muuten saan siivoilla räjähtäneitä aivojani lattiasta ja katosta.

Ainiin, onko teistä hellyyttävää vai säälittävää, että olen jutellut tänään äitin kanssa kolme kertaa puhelimessa yhteensä noin tunnin ajan? Ja suurimman osan ajasta oikeastaan ihan puutaheinää..

Niin ja vielä yksi juttu... Näyttää ilahduttavasti siltä, että keväällä ja kesällä tulen vierailemaan kotona Lapissa melkein parin viikon välein! Jeij! Olettaen toki, että rahat riittää...

P.S.

377583_346048088833455_610493509_n_large


Photos: weheartit.com

4 comments:

 1. Ja minun lakkiaiseni tulevat olemaan ainakin yhden vierailun syy..?

  ReplyDelete
 2. Jos on onkelmia jotka valvottaa niin muista että mua saa aina häiriköidä ja puhua turhiakin. En nyt kuitenkaan erityisemmin käytä elämääni nukkumiseen tai mihinkään muuhunkaan muka tärkeään! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin pitää muistaa tämä! Mitäs sitä turhaa nukkumaan. :D

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3