Wednesday, September 28, 2011

Kuukauden pituinen ihonhoitokuuri.

Eilen sain paketin Yves Rocherilta. Sieltä paljastui monia kivoja juttuja:Päätin tilata sieltä Pure System puhdistus-sarjan, kun tuotteet näyttivät laadukkailta ja olivat sopivasti puoleen hintaan tarjouksessa. Sarjaan kuului:

kasvovesi,  puhdistusvoide ja hoitovoide
finnilaastareita :D laitetaan yöksi finnin päälle ja pitäisi kuulemma hävitä.
+ kaupan päälle 8kpl puhdistusnaamiota 
Tällä hetkellä kirjoitan tätä postausta (ajastettu) tuollainen naamio naamalla. :D

Lisäksi sain tilaalahjaksi pari juttua. Mieluisin oli varmastikin 35e arvoinen ihonhoitokuuri väsymyksen merkkejä vastaan ! (Ne on ilmeisestikin nähnyt mun naaman. :D)


Lisäksi sain ihanan vaniljan tuoksuisen hajuveden sekä tilasin vielä viinirypäleen tuoksuisen/makuisen huulirasvan.


Nyt vain ihoa parantelemaan ja toivottavasti näyttää paremmalta kuukauden kuluttua. Tosin voisihan sen ruokavalion muuttaa myös hiukan terveellisempään suuntaan.. Pitääkin mennä popsimaan vitamiineja ja biotiinia !

P.S. Koko tilauksen loppusumma jäi alle 25e, joten ei kovin paha hinta. :D Eikä tämä ollut mikään maksettu mainos tai piilomainontaa. Ihan itse tuotteeni tilasin ja maksoin.

6 comments:

 1. olin just tulossa kauhisteleen et miten paljon oot oikeen törsänny kun luin vaan ja aina tuli joku "Ja vielä lisäksi tämä ja tuo ja...", mutta olitki näköjään tosissaan löytäny jonku tarjouksen kun noin halvalla saanu:D

  ReplyDelete
 2. Oujea, tottakai. :D En ikinä raaskisi tuhlata rahaa tuollaiseen, kun mieluummin ostaisin sillä rahalla vaatteita, ehe. :D

  ReplyDelete
 3. vaatteet on paljon jännempiä, mielummin mäki niitä ostan:D

  noniin, älä nyt sitten keuhkoonnu ja saa raivaria kun alan pällistelemään intensiivisesti ja lähietäisyydeltä sun naamaa ja tutkailen, näkyykö siinä eroa! tuijotan sua nyt sitten all day every day kuukauden ajan :)

  ReplyDelete
 4. ei niin, teenkin sen vain omaksi ilokseni :) ei siitä ihan totta ole vaivaa mulle, voin päivittää reportteja vaikka omaan blogiin myös, että voit seurata miltä muutos näyttää ulkopuolisten mielestä :>

  hehheh, voiskin ostaa kameraan uuden objektiivin, että saan tarkkoja lähikuvia sun kasvoista!

  ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3