Thursday, September 22, 2011

"Jeeeee, mulla on kumpparit!"

Otsikko sinällään ei nyt liity tekstiin mitenkään, olin vaan niin iloinen kun kävin kaverini kanssa kaupassa ja sain pyöräillä lammikoiden läpi. :D

Ensimmäiseksi pahoittelen sitä, että oon ihan surkea bloggari kun istun tuntikausia koneella päivittäin, mutta blogia en saa päivitettyä. Aina vaan aattelee, et: "siihen menee monta tuntia", vaikka tosiasiassa enintään tunti.

 keep calm [forwood version]  →  asked by lovinghiseyes

Nyt kuitenkin mulla on tässä pikkuisen aikaa ennen kuin lähden mummilaan syömään. :> Tällä viikolla on ollut hyvin kiireistä. Oon vihdoinkin ottanut itseäni hiukan niskasta kiinni ja kirjoituksiin lukeminen sujuu siihen tahtiin, että varsinaisesti olisi enää kertauskirja lukematta. Tosin taidan ainakin ensimmäisen kurssin kirjan lukaista vielä uudelleen nimittäin siitä ei ole mitään jäänyt päähän. (Luinhan sen silloin 2 kuukautta sitten, heh.)

Paniikki ei ainakaan vielä ole iskenyt päälle, mutta onhan sillä vielä viikko aikaa. Kirjoitukset on siis ensi viikon perjantaina. Iiks.

Enemmän kuitenkin olen tällä viikolla stressannut autokoulua. PALJON itseasiassa. Maanantaina mulla oli sellainen  ajotunti, että KAIKKI meni pieleen.. Auto sammui koko ajan, krrhmm muun muassa 80km/h alueella _poikittain_ tielle... Juu. Kuten ehkä ymmärrätte niin olin aika paskoissa fiiliksissä sen jälkeen ja lähestyvä inssi tuntui aika saakelin mahdottomuudelta.


Keskiviikkona olikin sitten se kauan pelkäämäni kaupunkiajo sekä pimeänajo ja jäärata. Yllätyksekseni olinkin ihan fiiliksissä jääradalla ajellessani ! Sen jälkeen kävinkin simulaattorilla tekemässä pimeänajon, ja voin kertoa, että siitä taas en tykännyt yhtään. Koko simulaattori oli ihan romu ja en osannut käyttää sen vaihteita ollenkaan. Lisäksi ajoin yhden peuran päälle ja vaihdekeppiä väännellessäni onnistuin hyvin ajelemaan vastaan tulevien kaistalla. Onneksi kuitenkin loppu palautteessa tuli suurimmaksi osaksi vihreää ja eräs pikkuinen punainen rasti valojen käytön kohdalla. Whooot.. o_o

Ehkä sitten kun ehkä joskus saan kortin en aja ikinä pimeällä.. Eli toisin sanoen koko ihanana valoisana kaamos talvena. :)

Kaupunki ajossa stressasin lähinnä sitä, että sammutan auton vahingossa, joten en edes ehtinyt hermoilla ympärilläni pörrääviä ihmisiä ja takapuskuriini hengittäviä autoilijoita. Joku tollo muuten melkein ajoi mun perään kiinni, eikä edes ollut mun vika. Tyhmä.


Ajon jälkeen pääsin hiukan hengähtämään ja kiertelemään kaupungilla. (jeah, kävin anttilassa, s-marketissa ja vessassa..) Vaikutin muuten mitä luultavammin joltakin spurgulta, kun mussutin mun patonkia siellä jossakin penkin äärellä kyyläillen ohikulkevia ihmisiä.

Mun ajot tuolta päivältä ei kuitenkaan olleet ohi, vaan sain sitten ajaa tunnin kotimatkan ja olin ajanut alle puolet matkasta kun silmät vaan alkoi tuntumaan turhan raskailta. Noh, yritin siinä sitten hämysti naksautella niskoja ja pyöritellä päätä. Onneksi autokoulunopettaja luki vain lehteä ja takapenkin ihminenkin pysyi ihmeen hiljaisena koko matkan. Näin jopa poroja, mutten ajanut niiden päälle ! Lisäksi vastaan tuli leveäkuljetus ja siitäkin tilanteesta selvisin ilman sen kummempia ongelmia. Onnistuin jopa kadottamaan perässäni roikkuneen kuorma-auton kiihdyttäen hiukan tahtia. (tosin en ois itse halunnut kaahata, mut opettaja käski, byhyy..)


Tänään oli toiseksi viimeinen (iiks) ajo ja tapahtui jotain ennen kuulumatonta ! En sammuttanut autoa kertaakaan !!! Tää olikin sitten ilmeisesti eka kerta niitä paria ekaa ajoa lukuunottamatta jolloin ilmeisesti osasin ajaa vielä. Mut jipiii, tää oli yksi voitto nuiden tappioiden joukossa. Eli sotaa ei ole vielä hävitty. Maanantaina ehkä.

Noniin nyt oonkin jauhanut sellaista chaissea, joka ei todennäköisesti kiinnosta ketään muuta kuin ehkä niitä ihmisiä jotka on itsekin autokoulussa tai kirjoittamassa ylioppilaaksi nyt tai keväällä. Joten kerrotaanpas tasapuolisuuden nimissä jotain muutakin mitä mun elämässä ois viime aikoina tapahtunut. Viime viikon kohokohta tais olla se häkämyrkytys joten ei mikään paras viikko ilmeisestikään ollut. Lauantaina tosin oli taiteiden yö jossa itsekin kävin pari tuntia hihhuloimassa. Tein siellä jopa upean hamahelmi-kaulakorun ja kaveriltani sain sormuksen sekä käsikorun. Nekin oli tietty upeita.

Ooih, ihan unohdin ! Viime viikolla alkoi Vampire diariesin 3. kausi ja tällä viikolla alkoi Gleen 3. kausi. Tyler 


tältä näytän minä kun katson mun lempisarjoja..

Muuten huijasin teitä, kävin jo siellä mummilassa syömässä. Nyt pitäisi aloittaa mantsan lukeminen ja lukaista tälle päivälle vähintään 50 sivua. Ihana ilta siis tiedossa. Nauttikaa te muut (Jenni...) nyt elämästänne kun ei ole kirjoituksia ahdistelemassa kulman takana, mä meen lukemaan. Mo.


Sori näistä kuvista, mut innostuin.. Pahoittelen myös hyvin todennäköisiä kirjoitusvirheitä, mut mun sormet ei nyt vaan jotenkin osanneet löytää oikeita näppäimiä.
Photos: http://tylercaroline.tumblr.com/

4 comments:

  1. Vampyyripäiväkirjat on kyl nii hyvä sarja! :) Mist sie katot noita uusia jaksoja? :P Ne on varmaa englanninkielisenä.

    ReplyDelete
  2. Jep niin on. :) Itse katon niitä täältä http://www.free-tv-video-online.me/ Mutta eikös fintv lisää aika nopeasti uusia jaksoja tekstitystenkin kanssa, jos ei ilman halua katsoa. :>

    ReplyDelete
  3. Aivan. Nykyään fintv ei lisää uusia jaksoja tai elokuvia, kun se on siirtyny johokin toiseen sivustoon. Ja se on maksullinen. :s Kiitos kuitenkin tuosta linkistä, eihä se pahaa tekis, jos kattelis englanninkielisenä. :P :)

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3