Monday, September 05, 2011

Kamelikengät.

Tänään jonoteltiin kaverin kanssa hirveessä kiireessä postissa hakemassa pakettia. Tietenkin siinä meidän edellä oli kassalla joku saakelin tolvana, jolla oli hirveän hankalaa ymmärtää, että jos paketti ei ole vielä saapunut niin silloin se ei ole saapunut. Arg.

Lopulta sain kuitenkin pakettini ja pääsin turvallisesti kotiin kaverini formula kaahailujen jälkeen. Paketissa oli Nellyn alesta tilatut "no haluun jotkut uudet korkkarit". Olin aivan äimistynyt kuinka nämä oli juuri sopivat ja aijai kun nää on pehmoiset jaloissa ! Rakkautta ensimmäisellä askeleella. <3 Pohja on sellainen jännän kuminen joten kävely sujuu kuin pomppien.


Korko on 11cm, mutta ei todellakaan tunnu niin korkealta 2cm:n platformin ansiosta. Kenkä on siis tämä jos joku muukin tykästyi näihin, vielä oli muutama koko jäljellä.

Mulla kyllä tulee hiukan mieleen kamelin jalat näistä kengistä. :D Tossa yhdessä kuvassa näyttää, että niissä ois tollasia outoja tahroja, mutta ei ne kyllä luonnossa noin näy, kameran salama vaan ei vissiin tykänny.



Älkää välittäkö rumista juoksemisen murjomista varpaista vaan kertokaa mitä mieltä ootte kengistä? Kamelit vai ei?

2 comments:

  1. KRISTA Y U NO APPRECIATE MY FAST DRIVING??!! :O

    ps. kengät on kivat mutta ei kamelit! en tiiä mitä kameleita sä oot nähnyt, mutta mun näkemillä kameleilla oli aika järeät sorkat. vaikka mikäpä minä olen sanomaan kun sinähän siellä Dubaissa oot ollut.

    miksi sun pottuvarvas on violetti?

    ReplyDelete
  2. No, not really.

    No tuollaisia kameleita ne siellä oli. sä oot vaan nähny kuvia kameleista niin et sää voi tietää miltä ne näyttää. :(

    ei oo... sen viereinen varvas kylläkin on ihan violetti ja kipeä.

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3