Tuesday, September 13, 2011

Häkämyrkytys, oujee.


Eilen illalla menin nukkumaan hirveän tykyttävän päänsäryn kanssa ja aamulla herätessäni sama päänsärky vaan jatkui. Nousin siis ylös ja lähdin hakemaan buranaa. Keittiöön asti pääsin, kunnes silmissä sumeni ja romahdin lattialle. (en sit tiedä kuinka pitkään siinä ehdin maata.) Pian äiti kuitenkin ilmestyi paikalle ja sain kuulla, että äiti ja siskoni olivat oksennelleet ja pikkuveljelläni on myös hirveä päänsärky.

Onneksi äitin hälytyskellot alkoivat soida ja eikun terveyskeskukseen soitto. Parin tunnin päästä sitä istuttiin koko perhe (no okei isi on oulussa, onnekas.) terveyskeskuksessa happinaamarit naamalla ja puhalleltiin häkämittariin.

Lopulta päästiin hyvin nälkäisinä kotiin takaisin. Koko talo tuuletettiin kunnolla ja nyt palelee. Meillähän on kyllä häkävaroitin, mutta ilmeisestikin siitä oli patterit loppu eikä se sitten ollut piipannut ollenkaan, että kiva.

Nyt lähinnä väsyttää ja vähän sattuu päähään, mutta onneksi ei pahemmin käynyt. Hitsit mä vihaan pyörtymistä ja silmien sumenemista niin paljon ! Se on jotain niin kamalaa, kun jalat ei kanna ja ei näe mitään. Nim. pyörtynyt Dubain hiekkarannalla.

4 comments:

  1. mistä teille häkää oli tullu? aika hurjan kuulosta :o

    ReplyDelete
  2. Leivinuunista. Lämmitetään se monta kertaa viikossa, mutta nyt meni jotain näköjään vikaan. :/

    ReplyDelete
  3. voi että, toivottavasti ei toistu tämmönen o:

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3