Tuesday, December 29, 2015

My Weekend - Matka Skotlannista Suomeen!


Tämä mun blogin 'kirjoittaminen' on viime aikoina mennyt hyvin video voittoiseksi, mutta ehkä se ei niin paljon haittaa. Tässä siis parin viikon takainen viikonloppu videolla. 

Perjantaina kävin siis jouluostoksilla, syötiin Ashan ja Leonien kanssa yhteinen jouluateria (ruoka oli taivaallisen hyvää!) sekä pidettiin spontaanit flat partyt ja käytiin viimeistä kertaa vuodelle Unionilla juhlimassa.

Lauantaina matkustettiin pienten mutkien kautta Heidin ja Emilian kanssa Glamisissa sijaitsevaan Glamisin linnaan tsekkaamaan joulumarkkinat sekä se itse linna. Tuo linna oli nykyisen kuningattaren (Elizabeth toinen) äidin (Elizabeth ensimmäinen) lapsuudenkoti! Illalla pakkasin kiireesti tavarani ja vietin leffailtaa.

Sunnuntaina herättiin super aikaisin ja matkustettiin junalla Edinburghiin. Sieltä tarkoitus oli jatkaa Tukholmaan ja Tukholmasta Suomeen, mutta meidän ensimmäinen lento myöhästyi niin paljon, että missattiin jatkolennot ja jumitettiin koko päivä Tukholman kentällä. Suomeen saavuttiin vasta yömyöhäisellä.. Väsyneenä. Seuraavana aamuna menin kuitenkin reippaana (puoli kuolleena) työvuoroon mun entiselle työpaikalle. 

Ajattelin nyt vuoden muutamaksi viimeiseksi päiväksi ottaa itseäni niskasta kiinni ja yritän julkaista postaukset joululahjoista sekä vielä jokavuotisen traditioni eli vuosikatsauksen menneeseen vuoteen. Wish me luck! :))

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3