Sunday, January 02, 2011

The last day of holiday.

Kyllä. Olen erittäin katkera kaikille teille ihmisille joilla joululoma jatkuu vielä koko seuraavan viikon. Meidän koulumme teki sellaisen fiksun päätöksen, että käymme koulussa maanantain, tiistain ja keskiviikon, jonka jälkeen palaamme taas lomailemaan loppiaiseksi.. Niin mikähän järki tuossa nyt on? Jos se on kiinni siitä, että koulupäiviä ei tule tarpeeksi vuodessa, niin eikö niitä kolmea päivää voinut sitten ottaa ylipitkästä kesälomasta?

Huoh.

Unirytmi on muutenkin niin sekaisin, että edes kello viisi aamulla ei väsytä, mutta päivällä voiskin sit nukkua vaikka neljään asti. Miten ihmeessä ehdin korjata unirytmin kolmen koulupäivän takia ja sekoittaa sen taas viiden vapaapäivän takia.. No niin se siitä "vali vali"-osuudesta.

Tänään olin reippaampi kuin varmasti koko loman aikana siivosin huoneeni ihan vapaaehtoisesti pyyhkien pölyt ja imuroiden ja lakanat vaihtaen. :) Lisäksi olin vielä niin kiltti, että imuroin koko talon samalla, joten kun äiti tulee töistä hänen on turha valittaa mistään tai mulla naksahtaa.. Niin ja pesin myös pyykkiä ! :D Pitääkin lähteä katsomaan, joko ne vois laittaa kuivausrumpuun..

Loppu päivän aion pyhittää läksyjen tekemiselle (jee ruotsin sanakoe ja kirjoitelma..) sekä O.C.:n katsomiselle. Oon jo pian katsonut koko ensimmäisen kauden. :>

4 comments:

 1. Jos sulla on aikaa, käy vilkaisemassa mun blogia ja liity lukijaksi mikäli kiinnostut! :)
  Muista osallistua myös kisaan!
  http://violetblog2.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Voisit tulla meillekkin siivomaan, voin sit pasittaa veljen sun tilalle huomen kouluun ;)

  ReplyDelete
 3. Joo käy mulle. Kunhan veljesi sitten osaa lukion 2.vuosikurssin asioita. :D

  ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3