Sunday, December 25, 2011

En aio koskaan enää syödä mitään, paitsi ehkä tänään.

Huomaatteko melkein jo innostuin tästä postaamisesta, kun on jo toinen postaus kahden päivän sisällä !

Oikeesti mä täällä hiukan sisäisesti panikoin, kun ei yhtään tunnu siltä, että joulun pitäisi olla ohi jo ylihuomenna. Nyt alan vasta päästä siihen fiilikseen. Kenties fiiliksen saavuttamisessa on auttanut se, että olen tänään hengannut koko päivän yöpuvussa. Kuten yleensäkin joulupäivänä.


Heräsin myöskin aikaisin (toim. huom. kymmeneltä..) ja aloin katsomaan karhuveljeni koda kakkosta. Samalla tietenkin ahmin kinkkua ja suklaata. Olenko muuten ainut joka syö jouluna kinkkua aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi sekä iltapalaksi?

Tuota hyvin tuottoisaa aamupäivää jatkoin katsomalla muutaman jakson simpsoneita, kunnes uni vei voiton ja raahasin ruhoni sänkyyn ja nukahdin hetkeksi. 

Kun heräsin jatkoin simpsoneiden katsomista (tosin eri huoneessa tällä kertaa) ja sen jälkeen käväisin syömässä riisipuuroa ja kinkkua. Nami nami.

Illan ohjelmassa olisi (yllätys yllätys) pikkuveljelleni ostamani simpsoneiden kahdennentoista tuotantokauden katsomista, vampire diariesin ensimmäisen kauden katsomista, syömistä sekä luultavasti hautuumaalla vierailu. 

Nyt voisin yrittää vaikka hiukset harjata ja näyttää vähän enemmän ihmiseltä. Ties vaikka lähtisin illalla käymään paikallisessa ööö tanssiravintolassa (?). Voisin vaikka reväyttää näin joulun kunniaksi. 

Nyt kuvia eiliseltä, koska uskon, että kuvat kertovat eilisen tunnelman paremmin kuin minä itse. 


P.S. Haluisikohan tämä tyyppi mennä mun kanssa naimisiin? Aaaws, cutie.

3 comments:

 1. ET! itsekin kannan jouluruokia kahdella lautasella jokaisena ruoka-aikana ja kehittelen väliin vielä omiakin ihan vain siksi, että saa syödä. hehheh, pitäähän siitä nauttia kun niin harvoin saa näin hyviä ruokia :>>

  ReplyDelete
 2. Hyvä ! Meillä äiti ja isi koko ajan motkottaa kun syön kuulemma "taas" kinkkua. En mä oo tänäänkään syönyt kuin 5 kertaa..

  ReplyDelete
 3. no syön kans 24/7 ja isi kehtasi aamulla aliarvioida kykyjäni kun kannoin kaksi lautasellista ruokaa, mutta vakuutin sille että jaksan kyllä syödä kolmen tunnin päästä mummolassa saman verran lisää ja vieläkin hyvin mahtuu!

  ihmiset ei ymmärrä että joulusta pitää nauttia!!

  ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3