Sunday, March 08, 2015

I'll still be a fool, I'm a fool for you.

Long time no see.


Kiinnostaako kenelläkään mitä oon viime aikoina duunaillut? Noh, kiinnosti tai ei niin tässä tiivistelmä:

Ostin bussiliput Lontooseen! Huhtikuun alussa alkaa spring break ja koska en aio mennä käymään Suomessa niin piti keksiä jotain muuta mukavaa.. Minä, Heidi, Jenni ja Ella mennään siis pääsiäiseksi minilomalle Lontooseen! Woohoo! (Voisin ottaa tavoitteeksi julkaista kuvia joulukuun Lontoon reissulta ennen tuota seuraavaa reissua. Hehe.)
Olen kirjoittanut kesätyöhakemuksia hiki hatussa.. Turhauttavaa puuhaa. Hommaa ei ainakaan tee helpommaksi se, että en kuitenkaan pääse paikan päälle työhaastatteluun. 


Olen leiponut! Kämppiksen herkkuhammasta kolotti ja koska mulla on jostain syystä mestarikokin maine tässä asunnossa, niin leivottiin yhdessä banaani-nutella-muffinsseja. So goooood!
Kouluhommat alkaa pikkuhiljaa stressata. Yliopiston mielestä on näköjään järkevää tunkea kaikki tehtävien palautukset yhden kuukauden sisälle sen sijaan, että niitä jakaisi jotenkin tasaisesti ympäri lukukautta. Tässä on viimeiset pari viikkoa ollut deadlineja joka viikko ja seuraavat neljä viikkoa sama homma jatkuu. Lisäksi vaikka kuinka vannoin joululomalla, että tällä lukukaudella aloitan tehtävien palaukset ajoissa, niin toistaiseksi olen edelleen aloittanut tehtävien tekemiset edellisenä päivänä ennen deadlinea. En vaan osaa motivoida itseäni tekemään tehtäviä, jos tiedän, että mulla on vielä aikaa myöhemminkin. Toivottavasti opin parantamaan tapani ennen kandivuotta.


Opettajat ovat myös päättäneet, että tällä lukukaudella tehdään paljon ryhmätöitä ja en voisi olla iloisempi.. Huomatkaa sarkasmi. Meillä oli tiistaina ryhmäesitelmä (meidän ryhmän piti rakentaa tuulivoimala ja päättää sille sopiva sijainti ja perustella se) ja istuttiin kirjastossa tekemässä sitä esitelmää yli 5 tuntia.. Mulle tuo on paljon, koska en ikinä normaalisti hengaile kirjastossa. Yksi vaihto-oppilas meidän ryhmästä totesikin, että on nyt kahden kuukauden aikana viettänyt enemmän aikaa kirjastossa kuin koko neljän vuoden aikana omassa yliopistossaan. Meidän esitelmä oli kyllä ehdottomasti yksi parhaista: Oltiin laskettu kaikki mahdolliset kustannukset alkaen siitä kuinka iso alue tarvitaan ja kuinka monta ja millaista turbinia tarvitaan, että voidaan tuottaa tietty määrä energiaa. Laskettiin jopa kustannukset kaapeleiden vetämiselle.. Too much information. Itsehän puhuin esitelmän aikana maksimissaan 20 sekuntia ja mulla ei oo enää mitään mielikuvaa, että mitä olen mahdollisesti sanonut. Vihaan esitelmiä. Mun aivot yksinkertaisesti lyö tyhjää, kun kävelen luokan eteen. Parin viikon päästä on seuraava esitelmä.. Jipii.


Olen ollut sairaana yli viikon. Täällä on ollut flunssa-aalto meneillään ja olen kehunut kaikille kavereille, että en ole IKINÄ sairaana.. Karma is a bitch. Perjantaina luulin jo parantuneeni, mutta taisin vilustuttaa itseni uudelleen odotellessani kaveriani ulkona pelkkä huppari päällä.. Tyhmä Krista. 
Sairastamisen seurauksena olen alkanut kaivata liikuntaa ja toivon, että huomenna pystyisin raahaamaan rapistuvat luuni kuntosalille. Tämän hetkinen kroppa ei tunnu omalta ja olisikin kiva saada nesteet kiertämään. Mainonnan uhrina menin ostamaan Booatean 14 päivän Teatoxin. Tuo on ilmeisesti nyt joku hittituote Briteissä. Aloitin vasta eilen, joten en voi vielä kommentoida tuon tehoa, mutta katsotaan parin viikon päästä.


Saatiin vihdoinkin hoidettua kaikki paperihommat ensi vuoden kämppää varten ja allekirjoitettiin vuokrasopimus! Jännittävää ja pelottavaa.. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulen hyvin suurella todennäköisyydellä viettämään kesän 2016 Skoteissa Suomen sijaan. Oma asunto tarkoittaa myös sitä, että ensi vuonna on kavereilla ja sukulaisilla hyvä aika tulla vierailemaan täällä, kun on tilaa missä majoittaa vieraita! (Vink vink.)
Olen pikkuhiljaa alkanut myös harkita, että lähtisin puoleksi vuodeksi vaihtoon kolmantena lukuvuonna. Kiinnostavat vaihtokohteet olen rajannut kolmeen paikkaan: Australia (Brisbane tai Perth), Kanada (Alberta, mun kaveri asuu siellä!) tai USA (California). Meillä olisi mantsan puolella mahdollista lähteä vaihtoon myös Dubliniin tai Ruotsin Uumajaan.. 'Todella eksoottisia kohteita'. Ei kiitos. Olen kyllä ainakin toistaiseksi hyvin kahden vaiheilla siinä, että haluanko edes lähteä vaihtoon: Kolmannen vuoden arvosanat nimittäin tulee näkyviin tutkintoon ja en hirveästi jaksa uskoa, että jaksaisin panostaa opiskeluun vaihtoaikana. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä asiaa. 


Täytyy muuten mainita, että en ole viikkoon käynyt ulkona juhlimassa! *tap tap* Perjantaina vietin leffa- ja herkutteluillan kaverin kanssa ja lauantaina hengailin lökäreissä koko päivän tuijotellen leffoja Netflixistä. Mun on kuitenkin ehkä pakko mennä käymään juhlimassa lähiaikoina, koska bongasin Asdan nettikaupasta (ollaan laiskimuksia ja tilataan usein ruokaostokset kotiin) Finlandia vodkan. Go Suomi! Pitää kannattaa Suomalaista bisnestä ja ostaa kotimaista.. Eikö niin?

Ei mulla muuta asiaa taida tänään olla..  Paitsi.

Tänään on äitin synttärit! Onnea äiskä! Muista pysyä vetreänä myös tulevaisuudessa, koska sun pitää jaksaa hoitaa sun tulevia lapsenlapsia vielä (vähintään) 10-15 vuoden kuluttua, kun EHKÄ niitä sulle sitten hankin. 

P.S. Kuunnelkaa tämä biisi, Mr. Styles on aika loistava biisintekijä.

4 comments:

 1. Jees uutta postausta! BTW mistä oot hommanu nuo pandan patukat, myydäänkö siellä ihan jossain perus marketissa vai? :-O

  ReplyDelete
  Replies
  1. whoop whoop! Pandan lakut on sellaisesta Holland & Barrett-nimisestä terveyskaupasta eli ei ihan normimarketeissa oo myynnissä. oon kyllä nähnyt pandan lakuja myös sellaisessa home bargains-kaupassa! :D

   Delete
 2. Ite menisin Perthistä ja Brisbanesta jälkimmäiseen. Perth on vähän siellä syrjässä länsirannikolla, Brisbanesta puolestaan ehkä helpompi liikkua muualle. Lisäksi Queensland oli osavaltiona aivan ihana, jotenkin kotoisa ja ihmiset ihan älyttömän mukavia. Ja Brisbane musta kaupunkinakin mielenkiintoisempi, Perth oli jopa vähän tylsä. Ja jos meet niin kannattaa myös ihan ehdottomasti käydä vetäsemässä Great Ocean Road!! Sori kauhee paasaus, makuasioitahan nää on. :D Ja kiva blogi sulla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, paasaus ei haittaa. :D En tosiaan noita paikkoja vielä edes pahemmin ole miettinyt. Lähinnä ajatuksentasolla miettinyt kivoja kaupunkeja.. Meillä olis siis mahdollista mennä myös Newcastleen tai Canberraan. :) Mut ehkä joo Brisbane vaikuttais kivemmalta.

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3