Tuesday, March 24, 2015

Spring 2015 Lookbook!

Moikka! Muistaako joku vanhempi lukija, kun vielä pari vuotta sitten postailin aika tasaisesti kuvia asuista/vaatteista mistä diggailin? Tai muistaako joku jos blogihistoriassa mennään vielä ihan alkuajoille, että tein joskus jopa 'asupostauksia'.. Eeh. 

Tosiaan, olen oman blogini herra ja vaikka tämä mun blogi ei millään tapaa muotiblogi ole koskaan ollut, eikä tule olemaan, niin halusin palauttaa nämä lookbook-postaukset takaisin. Jos kellään muulla ei kiinnosta, niin ainakin itse löydän inspiraatiota pukeutumiseen. Tosin olen köyhä opiskelija ja voin oikeasti vain haaveilla uusista vaatteista eli täytyy pärjätä sillä mitä vaatekaapista jo ennestään löytyy. 

Tässä muutama asukokonaisuus mitkä ottaisin mielelläni vaatekaappiini:


Zuzanna Wlodarz - So simple
BY ZUZANNA W., 20 YEAR OLD GIRL FROM POLAND, POLAND

Karina Małecka - New Look Jacket, Accessorize Hat - Hello Sunshine
BY KARINA M., 25 YEAR OLD GIRL FROM KURÓW, POLAND
Marianela Yanes - Mango Sunglasses, Choies Blouse, Zara Flats, Giorgio Armani Bag - Perfect Team
BY MARIANELA Y., FASHION BLOGGER FROM SPAIN
Vlada Cotorobai - Sun goes down...
BY VLADA C., 19 YEAR OLD STUDENT,BLOGGER,LIFE LOVER, FROM CHISINAU, MOLDOVA
Rebecca Arnold - Saturdays
BY REBECCA A., AUSTRALIAN BORN, LONDON BASED FASHION BLOGGER AT WWW.RADRIENNE.COM AND FULL TIME MODEL FROM LONDONUNITED KINGDOM
Kim Sweet Monday - Uniqlo Shirt, Wrangler High Waisted Jeans, Sidewalk Soul Boots, Asos Bag - Double Denim
BY KIM S., 26 YEAR OLD DIGITAL MARKETING ASSISTANT FROM LONDONUNITED KINGDOM
Weronika Panek - Sunny saturday / www.deving.pl
BY WERONIKA P., 17 YEAR OLD GIRL FROM OPOLE, POLAND
Hannah M - Regal Rose Necklace, Free People Tunic - Your heart's a mess.
BY HANNAH M., 23 YEAR OLD ILLUSTRATOR/UK BLOGGER FROM UNITED KINGDOM
Flávia Desgranges van der Linden - Sly Wear Coat, Lace & Whiskey Romper, Dafiti Bag - Navy Blossom
BY FLÁVIA D., 27 YEAR OLD GIRL FROM BRAZIL

Tällä hetkellä olen erityisen viehättynyt raitapaidoista ja hatuista (fedorat). Tällä hetkellä omistan yhden hatun, mutta aikaisemmin mulla oli täydellinen musta fedora yli vuoden, mutta viime kesänä jostakin tyhmästä syystä myin sen kirpparilla.. Tyhmä minä. Lisäksi tykkään paljon kukkakuodista, jumpsuiteista, kimonoista ja hapsupaidoista. 

Viime aikoina olen kiinnittänyt enemmän huomiota siihen mikä kaupoissa näyttää nyt olevan kuuminta kuumaa ja en oikein tiedä tykkäänkö (ainakin täällä Briteissä) meneillään olevasta 70-luku suuntauksesta. Ainakin meidän kaupungin jokaisen parhaan vaateliikkeen (New Look, TopShop, H&M, Primark, River Island) näyteikkunat näyttää suoraan aikakoneella 70-luvulta tuoduilta. 

Yleisesti mun mielestä Briteissä ollaan reippaasti Suomea edellä trendeissä ja välillä oonkin kauhistuneena katsellut mitä näillä ihmisillä oikein on päällään. Hassuinta on kuitenkin se, että pikkuhiljaa mitä oudoimmatkin trendit alkaa näyttämään omaan silmään ihan kivalta.. Kokeilin nimittäin ihan tosissani New Lookilla glitterisiä läpinäkyviä muoviläpyskäkenkiä (jelly shoes). Nämä on kyllä ihan 90-luvun juttu.. Lisäksi täällä on vallinnut jo hyvin pitkään sellainen 'sairaala/terveyskenkä'-muoti ja mun mielestä sellaiset kengät näyttää nykyisin oikein kivoilta. Apua. 

Ei nyt muuta! Ciaaao!

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3