Tuesday, December 27, 2011

Paint ystäväni.

Alkusanoikseni täytyy sanoa, että tämä postaus oli ystäväni toive, jonka kiltisti lupauduin toteuttamaan. Toivottavasti kukaan kavereistani ei nyt vedä hernettä sinne väärään rööriin (tosin ei oikein ole niiden tapaista edes) ja ottaa tämän puhtaasti huumorilla. Kuvien tarkoitus ei ole millään tapaa pilkata ja kaikki outoudet kuvissa johtuu vain yksinkertaisesti siitä, että minun paintin käyttötaitoni ovat aika rajoittuneet. :) 

Kuvissa on nyt valitettavasti vain neljä kaveriani, koska tuossa vaiheessa hermoni pettivät ja paint alkoi ärsyttämään. (yllätys yllätys.) Ei, en siis halua syrjiä muita ystäviäni millään tapaa. Kyllä minä teistä muistakin tykkään. <3



Jenni - Aloitetaan nyt siitä kaveristani joka tätä postausta toivoi ja muutenkin jatkuvasti terrorisoi kommenttiboxiani. Kyseessä on Jenni, 19-vee. (luulee yhä olevansa 18-vee) Tämä lyhyenpuoleinen ystäväni asustaa naapurissani ja harrastaa lähinnä kaikkea duunailua omassa valtakunnassaan, millä tarkoitan siis Jennin huonetta. On myös joskus hyvin kärttyisä, mikä selittääkin sen miksemme tutustuneet aiemmin kuin vasta 1,5 vuotta sitten. Jennillä on myös blogi.

Ellu - Vanhin ystäväni, mutta ei siis iältään. 17-vee, saattaa olla jotain läheistä sukua Jennille, harrastaa musisointia. Ellun kanssa tavattiin päiväkodissa, mutta kavereita meistä tuli vasta, kun ala-asteella muutin Ellun naapuriin. Sen jälkeen ollaankin pidetty yllättävän tiukasti yhtä ja selvitty kaiken maailman kriiseistä alkaen ikäerosta poikaprobleemiin. Ellun kanssa keskustellaan syvällisiä ja syödään suklaata. (Toim. huom. Ellu siis puhuu ja minä vastailen, että "niin".)

Elina - Seuraavaksi vuorossa on Elina. 18-vee, balleriina sekä se meidän porukan älykkö. (Ei kuitenkaan välttämättä fiksuin.) Elinan kanssa tavattiin ensimmäisen kerran yhteisesssä tanssiharrastuksessa, mutta kavereita meistä tuli seiskaluokalla sen jälkeen kun kyseinen kaveri heilasteli hetken veljeni kanssa. Veli unohtui, mutta minusta ei enää päässyt eroon. Omistetaan aikalailla samanlainen musiikki- ja miesmaku tai sitten mä vaan oon kova tuputtamaan omia lemppareitani. :D

Anniina - Tämän ystävän tunnistaa jo pelkästään siitä, että sillä on aina kädessään Samsungin kännykkänsä, jolla se yleensä tekstaa poikaystävälleen. Kyseessä on siis Anniina, pian 19-vee. Yhtä lyhyenpuoleinen kuin Jenni, mutta käyttää useimmiten korollisia kenkiä joten tämä luo virheellisen kuvitelman siitä, että vain Jenni olisi pätkä. Anniinan kanssa ystävystyttiin pikkuhiljaa lukion ensimmäisellä ja muistan varmasti ikuisesti sen kun lähdettiin kesken matikan kaksoistuntien lintsaamaan, pelkästään siksi, että opettaja oli tyhmä. :D Anniina tykkää hiihtää ja käydä grillillä syömässä. (minäkin tykkään jälkimmäisestä.)

ihan oikea kuva, jottei teille jää virheellistä kuvaa noiden heppujen ulkonäöstä. :D

3 comments:

  1. uuuuuu omg siistiä!!

    nauroi piirustuksellesi, hyvässä mielessä tosin :DD en voinut myöskään olla huomaamatta että olit piirtäny mut mega paljon lyhyemmäksi: jalat alkoi paljon myöhemmin kuin mulla ja päälaki oli silti olkapäiden tasalla, hehheh!

    ReplyDelete
  2. heh, no anteeksi. tein sinut ekana niin mittasuhteet muuttui hiukan sen jälkeen. :>

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3