Monday, February 13, 2012

Ho Hey !

Taas on kulunut monta päivää edellisestä postauksesta, joten eiköhän pistetä uusi uunista ulos.

Viime viikko oli viimeinen kouluviikko tai siis olihan meillä jopa yksi koe. Sekin sattui olemaan matematiikan preli, joka meni mun osalta aika hyvin riman ali. Aijai, odotan innolla oikeata koetta. Tuon matematiikan kokeen jälkeen meillä oli kakkutarjoilu koululla, josta ei mitenkään voitu kieltäytyä. Pitihän sitä kohteliaisuudesta syödä palanen. :)


Oltiinkin aika rohmuja ja lähdettiin suoraan tuolta kakkukahveilta pizzalle. Pizza oli hyvää, as always. Mulla oli kuitenkin jokin ongelma kuumuuden kanssa, joten juoksin sitten aina välillä pihalla vilvoittelemassa oloani, ja keräsin epäluuloisia katseita mummeleilta ja papparaisilta seisoskellessani sisävaatteilla pakkasessa.

Samalla reissulla noudettiin myös kaverieni kanssa meidän penkkariasut matkahuollosta ja ehkä ihan vähän myös tutkittiin niitä kylmässä autossa.

Keskiviikkona olisi ollut ensimmäinen virallinen vapaapäivä, mutta minulla oli asiaa Rovaniemelle, joten sain siinä samalla sanoa hyvästit pitkille yöunille. Aamulla ylös, ja sitten nokka kohti Rovaniemeä isin ja kaverini kanssa. Kaverini täytyi ottaa mukaan säälistä, kun olihan se jo muutaman päivän itkenyt, että sen täytyy päästä Rovaniemelle.


Rovaniemellä olin lähinnä käymässä LKS:ssä, mutta tulihan siinä jotain shoppailtuakin. Löysin kirpparilta täydellisen niittisen baarilaukun sekä Ginasta jo edellisellä kerrallani sovittamani farkkupaidan. Onnistuin myös vihdoin ja viimein kuluttamaan sen Cubuksen lahjakorttini ja nyt vaatekaapissani lojuu uusi vyö, mustat farkut sekä megapushupit. H&M:ltä yritin kovin epätoivoisesti löytää jotakin, mutta onnettomaksi saaliikseni jäi ainoastaan kahdet sukkahousut.

Ostin myös kolme (3) ripsiväriä... Ensin yhden Anttilasta ja sen jälkeen alennukseen hairahtuneena Cittarista kaksi. Noh, eipähän tarvitse niitäkään ostaa vähään aikaan uusia.


Torstaina oli taas aikainen herätys, kun joku tolvana oli päättänyt, että pidetään abikokous klo: 10.00 aamulla... Siis oikeesti? Jotkut meistä on väsyneitä ja haluaisivat nukkua.

No sielläpä sitten kokousteltiin eli toisinsanoen kaikki puhuivat omia juttujaan, kun joku siinä samalla kirjoitti taululle suunnitelman mitä tehdään ja milloin tehdään. Minä ja kaksi kaveriani kaikkoonnuttiin paikalta kuitenkin kesken kaiken ja lähdettiin kuvisluokkaan varastamaan lainaamaan varusteita koristeluihin.

Kokouksen jälkeen suunnattiinkin yhden kaverimme luokse, jossa kukaan meistä ei itseasiassa ollut koskaan ennen käynyt. (näin voi tapahtua, jos kaikki kaverit asuu eri puolilla kuntaa) Siellä sitten ensin tutkittiin paikkoja ja ahdisteltiin kaverimme kissaa. Se oli tosi söötti, vaikka se ei tullutkaan kehräämään mun jalkoihin niin kuin Elinan poju.


Syötiin myös erittäin makoisaa omenapiirakkaa, jonka jälkeen alettiin tositoimiin eli koristeiden maalaamiseen. Pari kaveriani teki teippauksia ja minä yritin siinä sitten sekoittaa kauniin ruskeaa maalia. Maali olikin aluksi nätin ruskeata, mutta sitten päätin jostain kumman syystä noudattaa kaverini ehdotusta ja lisäsin joukkoon mustaa väriä, minkä jälkeen meillä olikin iso lautasellinen myrkyn vihreää maalia.

Lopulta saatiin oikea sävy ja saatiin maalattua koristeet valmiiksi. Tosin samalla saatettiin myös maalata kaverimme huoneen lattia ja lipasto uudella sävyllä. Onneksi maali oli kuitenkin vesiliukoista ja ilmeisesti näin myös oli, kun ei me olla vielä laskua saatu peräämme. :)


Maalaamisen jälkeen takaisin kylälle ja suoraan töihin. Tällä kertaa kuitenkin onneksi vain lasten kuperkeikkakerhoa vetämään. Tosin oltiin ehkä kaksi maailman väsyneintä ohjaajaa, joten ne huimat kaksi kerholaista saivat viettää sen puolitoista tuntia rakennellen majoja.

Perjantaina oli sitten sellainen pikku juttu kuin kirjoitukset. Äikän tekstitaito oli kyseessä, ja voin kyllä sanoa, että äidin kielen teksti taito koe meni erittäin hyvin. Itsehän olin aikamoinen luuseri ja lähdin reilut puoli tuntia myöhemmin, kuin ensimmäiset luuseripojat (ja yksi kaverini) olivat lähteneet. Minulla ei yksinkertaisesti ollut enempää kirjoitettavaa, ja muutenkin aineistani tuli ylipitkiä, joten nyt pelottaa pisteen vähennykset. Kielioppivirheistä puhumattakaan.. Oujea.


Viikonloppu sujui katsellen paidatonta Ryan Goslingia kahden eri leffan muodossa. (Drive & Crazy, Stupid, Love) Toi Drive-leffa oli muuten aika järkyttävää katseltavaa, enkä yhtään ihmettele miksi se on k-18.

Viikonloppuna väkersin myös 6 sivua lakitiedon tehtäviä ja vielä olisi noin puolet tehtävistä tekemättä. Sen jälkeen voin ne tyytyväisenä palauttaa rehtorille, ja toivoa ettei mun tarvitse pitää yhtään ohjaustuntia ennen koetta. Ainahan sitä voi toivoa, right?

Oh, and I almost forgot.. We had English listening comprehension today... And it went... Well, not so well.


Kuuntelu tosiaankin meni huonosti ja nyt ehkä hiukan sapettaa, mutta onneksi uusiminen on mahdollista.

Better luck next time, eh?

Nyt vielä lopuksi teille hiukan musiikkia, johon olen ehkä ihan vähäisen rakastunut.

Palaillaan asiaan luultavasti vasta armottoman biletyksen penkkareiden jälkeen, siihen asti moimoi !


No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3