Friday, February 03, 2012

Musa-aakkoset V-Ö

Nyt vielä viimeinen osio, johon onkin sitten luultavasti hankalin keksiä biisejä.

V
Lana Del Rey on aika uusi tuttavuus minulle ja oikeastaan olen kuullut vain kaksi kappaletta häneltä. Tämän sekä Born to die-nimisen viisun. Tykkään tosi paljon ! Mun mielestä Lana on hiukan sekoitus Adelea ja Christina Perriä. Upea ääni hänellä ainakin on.

WDarin = Mun ehdoton lempiartisti yläasteelta lähtien. Muistan kun olin ala-asteella ja katsoin viikonloppuna "Kids top 20"-ohjelmaa, jossa Darin oli Step up-laulunsa kanssa. Hän oli juuri ponnahtanut pinnalle ja oli kuumaa kauraa sekä Suomessa että Ruotsissa. Ruotsissa ja etenkin Saksassa suosio on pysynyt huipussaan ja uskoisin, että myös Suomessa jos vain radiot hänen biisejään alkaisivat soittamaan. Tämä biisi ei ole lempparini ja se on jo muutaman vuoden vanha, mutta siinä oleva sanoma on tärkeä: Kiusaaminen. Pistää tosissaan miettimään.


XOikeesti, yritin ettiä tähän kohtaan biisiä varmaankin puoli tuntia. :D Turhauttavaa. Lopulta satuin löytämään tämän youtubesta, joten saa kelvata, koska tykkään paljon Black Eyed Peasista. BEP:sia kuulin ensimmäisen kerran ala-asteella pelatessani x-boxilla The Urbz: Sims in the city peliä. Taustamusiikkina oli siis Black Eyed Peasin levy ja siellä oli ihan omat hahmotkin niille. Oi mitä muistoja.

YYou make me feel nanananana.... Aina tämän kuullessa tulee hirveä hinku tanssimaan ja bilettämään johonkin. Ei siis kannata sitä juuri nyt kuunnella. Cobra Starship tekee kivaa musiikkia, nimenomaan kivaa biletys- tai juoksumusiikkia. Tän hetkinen lemppari heiltä on 1nite-niminen biisi. Kannattaa kuunnella.

ZTämänkin biisin etsiminen oli ihan sika vaikeaa. Lopulta päädyin tähän Pretty Recklessin Zombie-nimiseen biisiin. Kyseisen bändin keulakuva on Gossip girlistä tuttu Taylor Momsen, jolla on aika uskomaton ääni vasta minun ikäisekseni ihmiseksi. Tämä biisi ei ole ihan tyypillenen biisi mitä kuuntelen, mutta osoittaa hyvin musiikkimakuni laajuuden. Popista heviin ja räpistä rockiin.

Å


Sori, yritin keksiä tähän biisiä, mutta mitään ei vaan tullut mieleen.. Tuleeko teille? Tyhmät aakkoset...

ÄJättebra... Okei nyt täytyy tunnustaa etten paljon ollut noista sanoista välittänyt aiemmin, enkä juurikaan edes ymmärtänyt kun omat ruotsin taidot on surkeet. Noh, nyt katsottuani musiikkivideon täytyi sitten hiukan sanoihin tutustua ja mun ymmärtääkseni tää biisi kertoo poikien välisestä rakkaudesta(?) Aika söpöä itseasiassa. Tosin toi musiikkivideo on jotain hyvin hyvin hyvin outoa katsottavaa. Kyseinen biisi komeilee tällä hetkellä ykkösenä Ruotsin top-listalla.

ÖTämän biisin löysin juuri 5 minsaa sitten, mutta tää on tosi huvittava laulu ja mulla menee hermo tähän postaukseen pian, joten en jaksa miettiä enempää näitä ö:llä alkavia biisejä. :D SorQ.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3