Tuesday, December 11, 2012

Kotini on linnani ja sitä rataa.

Elikkä asuntopostaus. :)

Ajattelin aina, että kun muutan pois kotoa hankin kaksion, koska en tykännyt yksiöstä ajatuksena laisinkaan. Nyt kuitenkin olen täysin tyytyväinen 27 neliön yksiööni ja lisätila tuntuu ihan turhalta. Mitä tekisin ylimääräisellä tilalla? En luultavasti mitään. Tosin hiukan isompaan asuntoon olisi luultavasti mahtunut sohva, mutta kyllä hyvin pärjää ilmankin.

Puhuttaessa asuntoni sisustuksesta pysytään hyvin pitkälti Ikea-Jysk-linjalla. Näillä tuloilla ei siis ihan vielä mennä Stockmannilta hankkimaan Kartellin tuotteita. Uskon kuitenkin itse ettei hinta aina takaa laatua ja halpakin voi olla tyylikästä.

Pyrin pitämään asuntoni värimaailman yksinkertaisena: ruskea-valkoinen-violetti. Tosin nyt jouluna mukana on hiukan punaista. Olisin halunnut lasisen ruokapöydän ja valkoisen kirjahyllyn, mutta koska siinä tapauksessa kotini olisi ollut hyvin aneemisen värinen päädyin ruskeaan väriin.

Kuten sanottu, huonekalut on Jyskistä, tosin kirjahylly Sotkasta. Kaikki pikku tilpehöörit onkin sitten oikeastaan taattua Ikea-laatua. (Eli eteisen naulakko, peili, jalkalamppu ja melkein kaikki keittiövälineet sekä vessan tavarat) Löytyy minulta ihme ja kumma myös pari juttua Iittalalta sekä Marimekolta. Haluaisin kuitenkin hankkia lisää Iittalan juttuja (kastehelmi tuikkukupit ) sekä Pentikin poroja (siis niitä kynttelikköjä).

Nyt kuitenkin pitemmittä puheitta. Kotini osat yksi ja kaksi.


Home sweet home. 

2 comments:

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3