Saturday, December 22, 2012

I'm leaving on a jet plane.

Ei olisi ilmeisesti pitänyt jättää kaikkia hommia viimeiseen päivään.

Tänään oon taas saanut ahkeroida hiki päässä. Ensinnäkin menin aamulla kävelemällä töihin, ekaa kertaa. Pakkasta oli miljoona astetta (tai ainakin -15C). Töissä oli kiire kiire. Töiden jälkeen kävelin kotiin. Söin. Lähdin kauppaan. Loppu illan puunasin sitten tätä kämppää edustuskuntoon ja juoksin kellarissa pesämässä pyykkiä. Juttelin myös naapurin kanssa siitä kuinka epäilyttävästi meidän hissi ääntää, se varmaan tippuu kohta. 

Lisäksi pitihän mun pakatakin ja se jäi taas ihan viime tippaan. Nyt mulla pelottaa, että laukku painaa liikaa. Niin ja puolet lahjoista kannan kassissa kun ei ne mahtunutkaan matkalaukkuun. Damn. 

Huomenna töiden jälkeen jään varmaan hengaamaan E:n seuraksi ainakin tunniksi ja sitten lähden matkalaukkuineni kohti lentokenttää. Lentokentällä aion mennä Starbucksiin juomaan Gingerbread lattea näissä fiiliksissä:

Tumblr_mfe4ovndct1rk2repo1_500_large

Oulussa serkkuni tulee noutamaan mut kentältä ja vie mut sitten jonnekin mistä isi voi mut noutaa. Aaton yötä vasten körötelläänkin sitten kohti Ranuaa kuunnellen varmaan ärsyttäviä joululauluja. Seuraavana aamuna saankin herätä omasta sängystäni ja mennä syömään aamupalaksi kinkkua. Töihin seuraavan kerran uutenavuotena. Jeeeees.

2 comments:

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3