Thursday, December 20, 2012

Lyhyestä virsi kaunis.

Päätin nyt pikaisesti päivitellä kuulumisia.

11_large

Töihin pitää taas pian lähteä ja vielä löhöilen kotona yöpuvussa. Aioin mennä illalla aikaisin nukkumaan, mutta yllättäen istuin vielä kahden aikaan yöllä lattialla katsoen Dexteriä ja paketoiden joululahjoja. Paketoidessani lahjoja huomasin pienen ongelman.. En oo varma mahtuuko nuo mun matkalaukkuun, kun Lappiin ne pitäisi tosiaan sunnuntaina raahata.

Huomenna mulla on vapaapäivä eli silloin suuntaan vielä kaupunkiin hankkimaan viimeiset lahjat.. Musta kyllä tuntuu, että mun hermot ei välttämättä kestä kovin pitkään keskustassa. Nimittäin ilmeisesti koko muukin pääkaupunkiseutu on päättänyt jättää jouluostokset viimeiseen viikkoon eli siellä ei varmasti ole yhtään ihmistä. Kuulin eilen, että postiin on nyt kolmen tunnin jonot ja, että ykkösluokan postimerkit on loppu kaikkialta. Ja eilen kun tulin bussilla illalla töistä oli se niin täynnä ettei edes istumaan mahtunut. Kiva.

Tumblr_md0xngg1nj1rkxdh8o1_500_large

Mulle tuli vihdoin eilen viesti, että mun puhelin on laitettu postiin, mutta koska valitsin noutopaikakseni smartpost-automaatin on minun varmaan turha odottaa saavani puhelinta ennen joulua. Nimittäin eikö se ole ihan loogista, että ne automaatit on myös ihan täynnä, jos postitkin on. Ei se kyllä niin hirveästi edes haittaa, koska mun uusi simkorttikin tulee (toivottavasti) ensi viikolla ja se pitäisi tulla meidän äiskän nimellä, äiskän osoitteeseen.

Onnistuin kyllä taas vaikuttamaan ihan vajokilta soittaessani Soneran asiakaspalveluun. Aluksi piti muutamalla sanalla kuvailla ääniohjaukselle mitä asiasi koskee, jotta ne osaa ohjata sut oikeaan paikkaan. Se ääniohjaus ei varmaan saanut muminastani mitään selvää, mutta jollekin naiselle se minut yhdisti. Seuraavaksi selitin ehkä hankalimman kautta mitä haluan. (miten hankalaa on sanoa: tarviin microsimkortin.) Loppuvaiheessa mun ääni katosi kokonaan ja sain hyvin vinkuvalla äänellä juuri ja juuri sanottua moikka. I'm socially awkward.

6e1e1effcbc4a5daa2a95_large

Äänen katoaminen taas johtuu siitä, että oon TAAS sairas. Oikeasti tämä on jo neljäs kerta puolen vuoden sisään! Pitäisi ilmeisesti vedellä noita vitamiineja ja muita vähän enemmän nassuun. Tosin tämän sairastumisen syyksi voin varmasti sanoa sen kun jouduin toissapäivänä odottamaan illalla töiden jälkeen bussia yli puolituntia, koska kaikki bussit oli yli 20 minuuttia myöhässä. En tajua miksi ne oli kaikki myöhässä. o_o

Mutta jäädyin siis totaalisesti siellä ulkona ja palelin sitten koko yön. Seuraavana aamuna kurkkuun oli ilmestynyt kaktus.

Pakko parantua ennen jouluaattoa, koska muuten kinkku ei maistu miltään. Olen muuten lähtenyt kunnon säästölinjalle, enkä edes muista milloin olisin viimeksi käynyt ruokakaupassa. (Paitsi Stockmannin herkussa) Yritän siis säästää rahaa ja syön kaappini tyhjiksi. Hyvin olen kyllä selvinnyt tämän viikon. Maanantaina makaronilaatikkoa, tiistaina pakastepitsa, keskiviikkona pakastepitsa, tänään nuudeleita, huomenna tortellineja ja tomaattikastiketta, lauantaina nuudeleita ja sunnuntaina voin ennen töihin lähtöä syödä vaikka puuroa. Lisäksi olen syönyt melkein paketillisen hapankorppuja ja litkinyt teetä pari litraa.

Tumblr_mfbon5dspi1r0ykd8o2_500_large

Ajattelin olla tammikuun karkkilakossa. Näin tipattoman sijaan. Tässä ajattelen sekä linjojani, että lompakkoani. Eniten lompakkoani. Jos oikein hurjaksi ryhdyn voisin yrittää olla juomatta kokista. Jenni, liitytkö seuraan? (kokis osio ei koske sinua...)

Ei tämä postaus nyt kyllä kovin lyhyeksi jäänyt. Shit.

Ainiin, yritän viimeistään ensi viikolla ryhdistäytyä ja yritän kirjoittaa viimeiset reilipostaukset! Jäljellä olisi Rooma, Cava de' Tirreni, Pompei ja Milano postaukset. En kuitenkaan voi tätä varmasti taata. Saatan myös vain löhöillä sohvalla syöden konvehteja ja kinkkua.

Tumblr_mf2tje9grj1qm6d7to1_500_large

Mun joulufiilis on muuten pahasti hukassa. Toivottavasti se ilmestyy jostakin pian.

Nyt mulla on jo oikeasti kiire eli gotta go. Unohdin varmaan kertoa jotain oleellista, mutta ei voi mitään. Turhia löpinöitä saatte kuulla varmaan vasta ensi viikolla, koska kiire kiire. Huomenna jouluostokset ja siivouspäivä. Lauantaina töitä ja pyykkipäivä sekä pakkaus. Sunnuntaina töihin aamuun, johon otan samalla jo matkalaukkuni eli voin töistä lähteä suoraan lentokentälle. Toivottavasti selviän sinne asti ja toivottavasti mun lippuvaraus on olemassa. (siitä ei oo lähtenyt mitään maksua mun tililtä.....)

Adios ja hyvää joulua jo etukäteen!

Photos: weheartit.com

3 comments:

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3