Sunday, February 26, 2012

Seksikäs poliisi, jolla oli punaista huulipunaa. Part. 2

Lukuloma on todellakin vienyt kaikki energiat ja mulla pelottaa kuinka pahan kofeiini-addiktion ehdin vielä kehitellä seuraavien neljän viikon aikana.

Nyt kuitenkin hyvin ajallaan toinen osa penkkari-huumasta/wanhojen jatkoista.


Perjantaiaamuna herättiin hurjien tunnin pituisten yöunien jälkeen ja suunnattiin kohti Rovaniemen linja-auto asemaa. Tuossa vaiheessa oli kovin kuollut olo ja vastoin hurjia suunnitelmia (eli ei saa nukahtaa linja-autossa) olen tainnut ummistaa silmäni jo ennen kuin ehdittiin ulos taajama-alueelta.

Nukkumista tosin häiritsi jatkuva pysähtely ja möykkyinen tie. Kyytiin nousevien yläastelaisten tuijotus oli myöskin erittäin mieltä kohentavaa, varsinkin kun itse istut siinä hiukset sekaisin ja eiliset meikit naamalla tuijotellen vihaisesti huppusi alta. Ainiin, linja-auto kuski oli muuten sama miekkonen joka meidät oli edellisenä iltana vienyt Rovaniemeen päin. Se ei varmasti arvannut, että oltiin oltu juhlimassa.


Vihdoinkin loputtoman tuntuisen matkan jälkeen saavuttiin kotiin ja minä ainakin painuin suoraa päätä nukkumaan ja nukuin tyytyväisenä pitkälle iltapäivään asti. Okei, oikeasti sitä unta tais tulla reippaat viisi tuntia, mutta who cares. Sitten täytyikin alkaa laittautumaan ihmisen näköiseksi, joten suihkussa käynti ja meikkauspuuhat olivat seuraavia intressejäni. 

Kaiken tuon puunauksen jälkeen lähdin katsomaan yläasteelle wanhojen iltanäytöstä, jossa tanssi joitakin ihania tyttöjä ja poikia. Tytöt oli tottakai nättejä ja pojatkin oli ihan sööttejä. Erityisen viihdyttävää oli katsella wanhojen itse suunnittelemaa tanssia, jossa mm. Elmo teki ilmaveivin ja pojat teki vähän "wiggle wiggle"-moveja.


Kun olimme ihastelleet prinsessoja tarpeeksi lähdimme kaverini kanssa käymään kaupassa. Itse ostin mm. suolakeksejä ja pitsaa (kiinnosti varmaan). Tuon jälkeen hengailtiin meillä ja lähinnä suunniteltiin nukkumaan menoa. Kovia bilettäjiä kun kuitenkin olemme lähdettiin parin tunnin levähdystauon jälkeen kohti wanhojen jatkoja. 

Aluksi kun saavuttiin juhlapaikalle oli siellä ehkä maailman laimein meno (valot päällä....., pieni radio keittiössä ja pari tyyppiä istumassa nurkkapöydässä). No me vähän korjailtiin tilannetta ja laitettiin paikka biletyskuntoon. Pian paikalle saapuikin (jo) humalaista porukkaa, joten hyvät bileet alkoi siitä. 

Itseäni huvitti eniten yhden tanssijan kanssa käymäni keskustelu: P=poika M=minä 

P "ootko sä lukiossa"
M " joo'o..."
P "ai oot, millä luokalla"
M "abi...."
P "hei ootko sinä se jolla on se pinkki bleiseri"
M "joo..."
P "vitsi se on kyllä siisti! pinkki on mun lempiväri"
P "hei sä olit se poliisi!"

*parin tunnin kuluttua*

P "sä olit se poliisi... poliisi jolla oli punaista huulipunaa"
M "niin joo olin.."
P "seksikäs poliisi jolla oli punaista huulipunaa"
P "sellainen joka herättää pojissa sellaisia tunteita."
M *ihihhihihih*


Taustatietona voisin valottaa, että meidän lukiossa on reilusti alle 100 oppilasta joten suunnilleen jokainen oppilas pitäisi tietää nimeltä. Niin ja mulla on ollut ehkä tasan kaksi kertaa tuo pinkki bleiseri koulussa päällä, joten on hyvä jos se on mun tuntomerkki. Ollaan ehkä hiukan naureskeltu tuolle seksikäs poliisi jutulle näin jälkikäteen. Yhden mun kaverin viimeinen muisto koko illalta onkin juuri tuo yllä mainittu keskustelu, sen jälkeen se on aika piakkoin lähtenyt kotiin ja varmaankin sammunut kuin saunalyhty.

Loppuilta kului kuunnellen mm. frontside ollieta livenä abouttirallaa 10 kertaa sekä tanssahdellen ja päätä selvitellen. 


Nyt ehkä harmittaa, kun nämä saattoivat olla mun viimeiset bileet tuolla kyseisessä paikassa. (pikkujouluja ja wanhoja tuolla perinteisesti juhlitaan) Ehkä täytyy tulevina vuosina käydä hiukan kuokkavierailemassa joissakin juhlissa... Tosin nytkin siellä oli jo ilmeisesti tapahtunut sukupolven vaihdos, kun useat aiemmista bileistä tutut rokut tyypit loisti poissaolollaan ja näin siellä ainakin 3 vuotta itseäni nuorempia ihmisiä. Yhyy, olen wanha. (for real)

Siinäpä se tarina nyt oli.

P.S. Pitäisiköhän mun tehdä tuonne sivuun sellainen "Party"-tunniste, kun yhä useampi postaus sopisi aiheeltaan kaikista parhaiten sen alle? 

2 comments:

  1. musta toi toiseks viimenen kuva on vähän creepy kun tuolla alalaidassa kelluu puolikas pää :< (onks alalaidassa edes yhdyssana, se näyttää tyhmältä?)

    ReplyDelete
  2. whatever, se on vain pää. :D en edes itse huomannu ennen kuin sanoit.

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3