Saturday, March 17, 2012

Tuhlaajatytön ostoksia.

No ei tämä minun "lomani" nyt aivan kirjoitusten loppuun asti kestänyt. Halusin nyt vain pikaisesti näyttää mitä viime viikkoina on tullut osteltua. Kaikki on (yllätys yllätys) peräisin H&M:ltä. Tuon valkoisen mekon ostin pari viikkoa sitten sieltä Rovaniemeltä, muut olen netistä tilannut kaikenlaisten alennusten seurauksena.

Itseasiassa tilasin tuon valkoisen paidan myös sinisenä, mutta se ei ole vielä saapunut. Tuota paljettimekkoa tuo kuva ei kyllä yhtään imartele, mutta päällä se on paljon kivempi. Siinä on tosiaan ideana tuo avoin selkäpuoli. Tuo mekko kuuluu H&M:n Unicef-mallistoon eli puolet sen tuotoista menee Unicefille. Voin siis edes jotenkin helpottaa soimaavaa omatuntoani ja paheksuvasti tuhahtelevaa kaveriani, joita tällainen shoppailu yleensä tuottaa. ("Mulla ei oo mitään ostettavaa! En tarvi mitään! Tilailen muutenkin koko ajan kaikkea netistä!".)

Lukuloma jatkuu nyt vielä viikon ja enää kahdet kirjoitukset jäljellä. Tähän mennessä kirjoitukset on aikalailla menneet pahasti alisuorittamisen puolelle. Etenkin enkku, jonka oikeita vastauksia erehdyin tänään vilkaisemaan. Näyttää hyvin mahdolliselta, että mun tyhmät mokat vie mut syksyllä uusimaan sen kokeen. No.. We'll see.

H&M

H&M
H&M

5 comments:

 1. En kestä…...…...............................................

  ReplyDelete
 2. Saanko tiedustella, että mitä et kestä? :)

  ReplyDelete
 3. Totta kai :)

  1) päätit edellisen postauksen dramaattisesti ilmoittamalla irkotusten loppumiseen saakka kestävästä päivitystauosta ja täällä vain iloisesti postailet
  2) olet lähdössä reilaamaan ja muuttamassa Helsinkiin syksyllä ja mitä teetkään? heität rahasi H&Mlle ja Unicefille sen sijaanmettä säästäisit ne
  3) kohtaa numero kaksi pahentaa vielä se, että 100% varmuudella yllä olevista ostoksista mikään ei ollut täysi välttämättömyys eli olisit todennäjöisesti selvinnyt ilmankin
  4) olet viettänyt aikaa netissä shoppailen sen sijaan, että lukisit kirjoituksiin
  5) vietät netissä aikaa blogia päivitellen sen sijaan että lukisit kirjoituksiin (+ että pelaat pelejä Facessa yrittämättäkään peittää jälkiäsi)
  6) ja kirsikkana kakun päällä joka kerta tavatessamme sanot seuraavat kaksi asiaa: a) "Voittasinpa lotossa mulla ei oo tarpeeksi rahaa yhyyyyyyyyy!" b) "Tyhmä lukuloma en mä ehi mitään lukemaan!"

  Ole hyvä, tässä nyt muutama :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. PS. Kirjoitin iPodilla, anteeksi virheistä.

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3