Thursday, March 08, 2012

"Myyjä, hyvää naistenpäivää !"

Mo. Mun pitäisi olla tällä(kin) hetkellä luultavasti lukemassa oikeushenkilöistä, euriborista ja finanssikriisistä kertovia jätte kiinnostavia tekstejä, mutta päätin pitää tauon.

Okei.. Täytyy myöntää, että tämä mun tauko on kestänyt nyt jo yli 3 tuntia. Mutta voin perustella tämän sillä, että meillä oli vieraita, enkä millään pystynyt keskittymään lukemiseen. (Ei paljon tämä perustelu naurata ensi viikolla, kun istun sen yhteiskuntaopin kokeen kanssa siellä kirjoituksissa.)

Tällä viikolla olen lukenut aina niin super kiinnostavaa yhteiskuntaoppia ja ihmettelen tosissaan miksi ihmeessä päätin sen kirjoittaa. En tajua sitä. En tykkää siitä. Enkä edes hyödy siitä tulevaisuudessa mitenkään. No okei, ehkä saatan joskus jotain hyötyä, mutta whatever...


423811_311228148925226_161917040523005_889763_657960033_n_large

Nyt ajattelin siis tehdä vain pikaisen päivityksen, joten mennäänpä asiaan ! Olin tänään töissä, niin kuin eilenkin ja maanantaina. Huomenna olisi vielä työvuoro edessä. (Kavereille tiedoksi, että olen iltavuorossa.. Jos joku vaikka haluaisi käydä moikkaamassa.... [Huomenna voin sitten tulla raivoamaan, kun kukaan ei kuitenkaan tule. Yhyy.])

Tosiaan, töissä on tapahtunut kaikenlaista. Tänään jopa kirjoitin sellaiseen upeaan oranssiin muistilappuun muistiin pari juttua. Tässä ne tulee:

1. Aamulla eräs vakioasiakas tuli keskeyttämään seuraavan asiakkaan palveluni, koska hän oli unohtanut onnitella minua naistenpäivän kunniaksi. Onnittelu oli otsikon mukainen eli erittäin herttainen.

2. Tänään saapui paljon uusia lehtiä, enkä ollut niitä vielä ehtinyt avata, kun eräs mummeli tuli tiedustelemaan onko meillä uusinta Seuraa. No siinä minä sitten katsoin lähetteestä, että joo on meillä se, mutta se on vielä paketissa. Availen lehtipakkauksen tuskan hiki otsalla (se oli tiukasti kiinni) ja kaivan sen lehden sieltä pinon pohjalta... Sitten tämä mummeli toteaa, että eiku mä otankin sen vanhan lehden. *perkele*

155024_1466127821924_1495399549_30999383_5593775_n_large

3. Sitten kävi meillä eräs toinenkin mummeli, joka ei nyt oikein päässyt mun "lempiasiakkaat-listalle". Tarkistin siinä sen loton ja kenon ja totesin, että ei ollut voittoa. No tämä mummeli aloitti ensin epäluuloisen kyselyn, että olenko aivan varma ja, että tarkistinko sen ihan varmasti, koska hänen tarkistuksen mukaan siinä kenossa piti olla voitto. Minä sitten tarkistin sen uudelleen (eli kone tarkistaa) ja ei ollut voittoa. No seuraavaksi jouduin tarkastamaan käsin sitä lappua sen naisen kanssa ja kovasti yritin sanoa, että jos tuo kone sanoo, että ei voittoa, niin sitten siinä ei ole voittoa. Seurauksena kamala valitus siitä, että ei tämä nyt oikein ole ja mitä hänen pitää tehdä, että hän voiton saa. Epäili myös, että kone on rikki. Käskin kohteliaasti ottamaan Veikkaukseen yhteyttä, mutta "minähän en ala mihinkään soittelemaan!!" No ei sitten. Aikoi kuulemma käydä seuraavana päivänä tarkistamassa sen uudelleen.

4. Aamupäivällä sitten nämä maksukortit sekosi (kuten uutisista on voinut lukea). Onneksi ensimmäinen ongelma niiden kanssa tuli, kun äitini oli juuri asiakkaana, joten ei tarvinnut alkaa monimutkaisesti selittämään toimiani ja, että tässä nyt saattaa hiukan kestää. Jouduin soittamaan sellaiseen palvelukeskukseen, mutta ikinä en kenenkään ihmisen kanssa puhumaan päässyt, kun se linja vain toitotti: "Valitettavasti kaikki neuvojamme ovat varattuja, odota hetki. " *ärsyttävää tilulilu-musiikkia* "Kaikki neuvojamme ovat yhä varattuja" *tilulilu*
Lopulta hoidettiin se kauppa loppuun käteisellä, koska yli kymmenen minuutin odotus vain jatkui eikä loppua näkynyt. Sen jälkeen ilmoitin jokaiselle asiakkaalle, että "valitettavasti maksukortit ei nyt toimi, olisiko teillä käteistä?". Tällainen pikkuinen probleema.

Tumblr_lhxi8jkib71qadhwdo1_500_large

5. Työvuoroni ehdoton piristys oli kuitenkin herttainen papparainen, joka ihan suu vaahdossa meuhkasi minulle siitä kuinka väärin se on, että "tämäkin yritys myytiin Norjaan ja nyt ne vie meidän työpaikat mukanaan" Kovasti siinä myötäilin ja yritin keksiä jotain fiksua sanottavaa.

Siinäpä se. Nyt lähden metsästämään kofeiinia ja etsimään lakiopin-kirjaa tuolta peiton mutkasta. Voisin myös käydä meuhkaamassa olohuoneessa, koska televisio on aivan liian isolla ja se häiritsee mun lukemista pahasti.

Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille (ja lihaville) naisille !

1 comment:

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3