Wednesday, April 17, 2013

Eteenpäin, aina eteenpäin.

Näin lauloi Jonne Aaron lauantaina The Cirkuksessa.

Paljon muuta en hänen lauluistaan muistakaan tai ainakaan sanoista saanut selvää.

Tarkoitus ei ollut olla näin monta päivää pois blogin parista eli nyt pikaista updatea viime päivistä:

Lauantai

Tumblr_mkzfxeskqd1rne198o1_500_large

Lähdettiin tosiaan Jennin ja Ninnun kanssa viettämään tyttöjen iltaa. Aloiteltiin perinteisesti mun luona ja hieman ennen puolta yötä siirryttiin keskustaan kuuntelemaan Jonne Aaronia. Nyt kävi ensimmäistä kertaa (Suomessa) niin, että ei kysytty papereita baariin mennessä, mikä oli vähintäänkin outoa. Meillä oli kyllä ennakkoon ostetut liput, mutta siltikin. Ei niitä lippuja ostaessa pitänyt todistaa olevansa täysikäinen.

Itse en ole Jonne Aaronin musiikkia oikeastaan yhtään kuunnellut, joten minä ja Jenni vain seisottiin paikoillamme muiden laulaessa biisien mukana, joita ei oltu koskaan kuultu. Siinä sitten kuitenkin aloin pohtimaan, että oon kyllä varmasti nähnyt Jonnen aikaisemminkin livenä ja tadaa niinpä olinkin: "Pääsin heti aika eteen ja Negativen esityksen näin erittäin hyvin. Oli muuten hyvin positiivinen yllätys tämä bändi ja ihan fiiliksissä olin koko esiintymisen ajan. Tosin esiintyminen oli lyhennetty alkuperäisen tunnin sijasta 15 minuuttiin, jotta Scorpions pääsisi aloittamaan ajallaan. Täytyy muuten sanoa, että Jonne Aaron oli tosi ihana ! <3"

Onneksi mulla on niin hyvä muisti.

Ilta päättyi mäkkärin kautta kotiin ja nukkumaan pääsin jo oikein kivasti kolmen aikaan.

Sunnuntai

Tumblr_mktygxmhzs1rne198o1_500_large


Aamulla reippaana töihin. Oli siis ihan hyvä, että vesi oli ainoa juoma minkä baarista tilasin.

Vastasin edellisenä iltana sille vartija miekkoselle, joten hän tuli morjestamaan minua heti aamusta. Sovittiin sitten, että mennään seuraavana päivänä kahville.

Muuten työpäivä mateli hyvin hitaasti eteenpäin. Kotona nukuin päikkärit, jotka keskeytyivät sillä, että Jenni soitti ja ilmoitti tulevansa käymään.

Niinpä makoiltiin taas mun sängyllä pohtien elämän kurjuutta ja sitä mitä karkkia halutaan ostaa Alepasta. Rankkaa.

Maanantai

Tumblr_mkzfxnksqk1rne198o1_500_large

Aamulla taas reippaana töihin.

Iltapäivällä sitten treffit. Näin ihan uusia hoodeja Helsingistä sekä hiukan myös Espoosta.

Illalla juttelin kavereiden kanssa kunnon ryhmä-keskustelussa facessa ja siinä taas muisti miten ihania ystäviä mulla onkaan! Girls I love you all! ♥ 

Kävin myös rakkaan serkkuni kanssa samalla kiihkeää keskustelua siitä mihin ja milloin lähdetään kesällä lomailemaan. 

Tiistai

Tumblr_mkzfw6zav01rne198o1_500_large

Vapaapäivä. 

Nukuin tosi pitkään ja palelin täällä kotonani jumpsuit päällä, koska talvilämmitys on katkaistu ja tänne jäätyy! Onneksi en omista lämpömittaria, koska saattaisin järkyttyä, jos saisin tietää, että täällä on tyyliin 15 astetta lämmintä. 

Yritin lukea mantsaa ahkerasti, mutta se keskeytyi skypettelyyn serkkuni kanssa koskien edelleen tuota kesän reissua. Nyt ollaan päätetty mihin mennään, mutta en uskalla täällä vielä hehkuttaa, ennen kuin ne lennot on ihan oikeasti varattu. Mutta JEE JEE!

Iltapäivällä lähdin vielä käymään uuden tuttavani kanssa kävelyllä Seurasaaressa. Oli kyllä ihan nätti paikka ja varmasti kesällä vielä kymmenen kertaa nätimpi. 

Sitten ruokakaupassa käyntiä rakkaan Jennin kanssa, joka nyt pelkää koko Kannelmäen luulevan, että ollaan "in a relationship". 

Loppu ilta kului tyttöjen kanssa jutskaillessa sekä yrittäen lukea mantsaa. 

Mun lukeminen on kokenut niin suuren notkahduksen tässä, että nyt mun pitää oikeasti ottaa itseäni niskasta kiinni. Hitto.

6 comments:

 1. !!!! Oon unohtanu kysyä miten sulla on menny tuon uuden tuttavuuden kanssa. Enkä koskaan uskalla soittaa ja kysyä. Haluan juoruillaaaa. Ja ennenkaikkea pysyä mukana silloin harvoin, kun joku sun asia ei liity työhön tai Jenniin ;) Niinku tälleen kivasti, eikä silleen pahalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, meidän täytyy juoruilla! En vaan jaksa kirjoittaa, joten meidän pitää nähdä!

   Delete
  2. Mitä työvuoroja sulla on? Lähen Tiian luo lauantaiaamuna ja palaan ehkä maanantai-iltana. Perjantaina meen töihin vasta 15.20, että ennen sitä sopis mulle. Tai sit tiistaina neljän jälkeen tms.

   Delete
  3. No hitto. Teen aamuja tämän viikon ja ens viikon sitten iltaa.

   Delete
  4. Sit meidän juoruiluhetki saa vaan hetken aikaa odottaa. Teen pääsääntöisesti kaikkina muina päivinä iltaa (eli meen töihin joskus puoli kahden-puoli viiden välillä) paitsi tiistaisin. Ens viikon keskiviikkona sun luona kahvihetki? Tuon vaikka pullaa kaupasta :D

   Delete
  5. Joo, meen iltavuoroon sitten. :)

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3