Wednesday, September 25, 2013

Last week in a nutshell.

Hola hola! Käsittämätöntä mitä vauhtia päivät sujahtaa ohitse.

Koska olen laiska bloggaaja tässä teille tiivistys viime viikosta:

1. Aloitettiin Jennin ja Ninan kanssa maanantaina "terveellinen elämä" eli yritetään olla nyt neljä viikkoa ilman mitään epäterveellistä. Karkit, limsat ja pizzat on siis vaihtuneet omppuihin, raejuustoon sekä täysjyvämakaroniin.

2. Eli toisinsanoen ajattelen ruokaa 24/7. Näin jopa unta ruuasta yksi yö.. Nyt musta tuntuu, että himo kaikkea makeaa kohtaan alkaa kuitenkin helpottaa. Profeelin kaakaon makuinen proteiinijuoma on parasta!


3. Kävin ahkerasti luennoilla. Eli hurjat kaksi kertaa. Välillä musta tuntuu, että ymmärrän vähän mistä puhutaan ja välillä kärvistelen pelkästään pysyäkseni hereillä. Mutta hei, lainasin sentään jo tenttikirjan marraskuussa olevaan tenttiin! (Geography: A global synthesis) Tosin en ole vielä vilkaissut tuota järkälettä takakantta enempää.

4. Torstaina kävin Jennin kanssa Imperial Tobaccon partyissa koulutustilaisuudessa kuuntelemassa jänniä juttuja savukkeista.. Tai sitten maalattiin kameleita ja juotiin ilmaisia drinkkejä. Onnistuin hankkimaan skumpalla ja parilla siiderillä kivan hiprakan. Outoa.


5. Kävin shoppailemassa pariinkin otteeseen. Löysin itselleni housut, joiden jalkoihin kiskomiseen meni kaupassa viisi minuuttia, mutta jotka nyt sujahtavat jalkaan hetkessä. Jee! Lisäksi löysin kivat bootsit syksyksi/talveksi. 

6. Lauantai olikin tapahtumarikas päivä.. Aamulla käytiin Jennin kanssa pyörähtämässä Myyrmannissa sekä puhuin maratonpuhelun äidin kanssa (ei oltu juteltu kuukauteen puhelimessa!). Puhelun jälkeen sain Jenniltä whatsapp-viestin, jossa tämä tiedusteli kuinka syvään haavaan tarvitsee tikit. Nykytekniikkaa hyödyntäen sain Jenniltä kuvan tästä onnettomasta haavasta ja seuraavaksi huomasinkin istuvani Haartmannin sairaalan päivystyksessä Jennin verta vuotavan polven kanssa. 

7. Sairaalalta kiiruhdin kotiin tekemään vauhtimutkan ja samantien takaisin keskustaan. Meillä oli sovittu työporukan kesken pieni illanvietto Iguanaan.. Lopulta tämä pieni illanvietto tarkoitti sitä, että hoipertelin kotiin puoli viiden aikoihin aamulla. 


8. Käväistiin muun muassa vanhan junaradan tunnelissa pidettävissä pippaloissa, juotiin salashotteja ravintolan vessassa, pyörittiin keskustassa yrittäen löytää baari, johon kaikilla riittäisi ikä sekä päädyttiin rokkareiden ja hevareiden kantabaariin. Ilta kruunattiin mäkkärillä. 

9. Sunnuntai kului leppoisissa merkeissä, yllättäen ilman krapulaa. Tehtiin Jennin kanssa ruokaostoksia Prismassa ja katsottiin paljon kehuttu kauhuleffa nimeltään Mama. Suosittelen! 

10. Lisäksi ostin Sodastreamin ja nyt haluan löytää jostakin sellaisen tiivisteen, josta voi tehdä jääteetä. Cokis-tiiviste multa jo löytyykin.


11. Ei myöskään sovi unohtaa, että olen ylläpitänyt sosiaalista elämääni pohjoisen suuntaan soittelemalla Heidille useampaankin otteeseen. Seuraavaksi voisin yrittää laajentaa tätä myös muihin ystäviini. 

12. Lisäksi olen intoillut kovasti siitä, että ihan mun naapuriin (muutama sata metriä) avataan ensi kuussa Suomen yhdeksänneksi suurin kauppakeskus, joka yhdistettynä Prismaan tarkoittaa sitä, että mun ei oikeastaan koskaan tarvitsisi poistua Haagan hoodeilta! Jeejeejee! Laiskimus kiittää. 

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3