Wednesday, September 18, 2013

Mä juon siks et se on kliffaa, juon varsinkin jos joku muu biffaa..

Hellooo!

 photo DSC_0413_zpsa02e8b81.jpg

Aika menee nopeaa.. Mua ahdistaa lähes päivittäin se, että mulla olisi niin paljon juttuja blogiin kirjoitettavaksi, mutta aikaa postaamiseen ei löydy. Silloin kun on niitä hetkiä, ettei tarvi juosta pää kolmantena jalkana ympäri kaupunkia katson mieluummin lemppari tv-sarjojani kuin päivitän blogia. Suuria ongelmia.

No joo, tässä välissä olisi oikein hyvä hetki kertoa hiukan synttäreistäni.

 photo DSC_0361_zpsfd81033d.jpg
 photo DSC_0369_zps74bd4f1b.jpg

Täytin tosiaan pyöreitä viime viikon tiistaina ja itse tiistai päivä kului hyvin arkisissa merkeissä. Olin aamun töissä ja mulla oli tosi herttainen harjoittelija siellä, joten sain keskittyä papparaisten synttärionnitteluihin. Meidän ihanat vakkariasiakkaat toi mulle kukkia ja viiniä. Työkavereilta taas sain skumppaa. Työpäivän jälkeen kiiruhdin keskustaan syömään kakkua Jennin ja Ninan kanssa. Kannattaa käydä maistamassa Kampin Beaniesin über hyviä kakkuja! Omnomnom. Iltapäivä taas kului koulun parissa.


En olekaan varmaan täällä maininnut, että aloitin tosiaan opiskelun Helsingin avoimessa yliopistossa. Tavoitteena olisi vuoden aikana saada kasaan maantiedon perusopinnot eli 25 opintopistettä. Tällä hetkellä mulla on luentoja pari kertaa viikossa ja pikkuhiljaa pitäisi alkaa lukemaan tenttikirjoja, koska luennoitsijamme mukaan ne on "englannin kielisiä järkäleitä, jotka ei mahdu käsilaukkuun."

 photo DSC_0357_zpsfeba72e0.jpg
 photo DSC_0358_zps78b5fc51.jpg
 photo DSC_0393_zps7a0e852f.jpg

En jaksaaa.

Nyt ei kuitenkaan ole oikea aika itkeä koulunkäynnin ja työssäkäymisen yhdistämisen hankaluudesta, vaan haluan kertoa sanasen pippaloistani.

Juhlittiin tyttöporukalla mun synttäreitä perjantaina. Syötiin siis hyvin ja ainakin jossain vaiheessa juotiin hyvin. Saatettiin myös ehkä tuhlata tovi jos toinenkin typerien youtube-videoiden katseluun. Jaksettiin jopa raahautua baariin asti! Tässä muuten illan suosituin biisi sekä video: (Iiiks, siellä on Leppä ja Pääkkönen)


Mulla oli oikein kiva ilta ja toivottavasti tytöilläkin oli! Yövieraskin oli oikein toivottua seuraa, eikä mua haittaa vaikka pääsin jonkun puheripulin takia nukkumaan vasta viideltä. 

Nyt kuitenkin tärkein asia eli lahjat! Vitsi, vitsi.

 photo DSC_0355_zps99e23a9c.jpg

Mutta katsokaa nyt mitä kaikkea kivaa sain:

 photo DSC_0403_zps69f3131d.jpg
cokista hienossa laatikossa sekä Minion-liimaa.
 photo DSC_0400_zpse27ff99b.jpg
kindereitä ja aivan ihanat lakanat.
 photo DSC_0411_zpsb6a98377.jpg
käsikorun tai oikeastaan koruja.
 photo DSC_0410_zpsd7d7a0d6.jpg
Mun lemppari Victoria's secretin tuoksun (Noir tease), protskupatukoita ja jääkaappimagneetin. Huomatkaa toki hyvin julma kortti.
 photo DSC_0407_zpsdbc3c0b0.jpg
Unicorn kauppakassi.

"Viina varmaan vie hautaan

Mut saadanpahan matkalla laulaa

Laa, la la lalalaa laa!"

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3