Sunday, March 02, 2014

This heart of mine was made to travel this world.

Eilen bussissa mun edessä istui hyvin ruskettunut mies iso rinkka vierellään ja se sai mut haikailemaan takaisin niihin aikoihin kun itse kiersin Eurooppaa rinkka selässä. Siihen rinkkaan kehittyi tuon vajaan kuukauden aikana aikamoinen viha-rakkaus-suhde, mutta hetkeäkään en vaihtaisi pois niistä hetkistä kun raahasin sitä selässäni. (Nyt kuulostaa siltä kuin se olisi ollut hirveän rankkaa.. Ei se oikeasti ollut. Oikeilla säädöillä sitä tuskin huomasi tai sitten aika kultaa muistot.)

Untitled

Tästä päästäänkin sujuvasti tämän postauksen aiheeseen - matkailuun.

Rakastan matkustamista ja juuri pari kuukautta sitten totesin äidilleni, että jos se vain olisi mahdollista haluaisin olla koko ajan matkalla. En osaa olla paikoillani ja minua alkaa ahdistamaan ajatus siitä, että olisin sidottu johonkin tiettyyn paikkaan. Olenkin älyttömän kateellinen niille ihmisille, jotka saavat matkustaa työkseen.. Voiko olla mitään parempaa?

Tottakai yksi matkustamisen parhaista puolista on myös se hetki, kun reissun jälkeen saa palata kotiin ja nukkua ensimmäisen yön omassa kodissa. Kai sitä jossakin täytyy olla se satama mihin palata ja mistä taas suunnata kohti avomerta. (no olipas kyllä nyt hyvä vertauskuva..)

Viime aikoina olen opiskelujen takia "joutunut" opettelemaan kaikki maailman maat ja yli tuhat muuta paikkaa maailmalta ja viimeistään nyt olen tajunnut miten paljon on olemassa paikkoja joiden olemassaolosta en ole tiennytkään. Muutama vuosi sitten tein itselleni "bucket listin" ja yksi kohta siellä meni suunnilleen näin: "vieraile kaikissa maanosissa (navoilla ei tarvitse käydä)". Tähän mennessä olen vasta tutustunut Eurooppaan sekä Aasian mantereeseen Lähi-Idän muodossa, mutta toivottavasti tässä on vielä paljon vuosia edessä ja pääsen toteuttamaan haaveeni.

Tässä nyt olisi muutama paikka minne olisi ehdottomasti päästävä. Jätän tästä nyt pois sellaiset paikat missä olen jo käynyt sekä perinteiset häämatkakohteet, koska ne nyt ei mitenkään ole ajankohtaisia, vaikka varmasti sellaisissakin olisi mahtavaa päästä käymään.

Pripyat/Chernobyl (Ukraine)
Croatia
Netherlands
Egypt
Brussels
Belgium
Zurich
Switzerland
Hungary
The Grand Canyon in Arizona, United States
Arizona
Qatar
Monaco
Siem Reap, Cambodia
Cambodia
Singapore
Maldives
New York
Colorado
Costa Rica
Czech Republic
Trolltunga in Hordaland, Norway
Norway

Jos mulla olisi juuri nyt loppumattomat rahavarat käytössäni lähtisin ensin kiertämään arabimaita, sitten suuntaisin Etelä-Amerikkaan, jonka jälkeen voisin lähteä reilaamaan ympäri Eurooppaa sekä viimeiseksi haluaisin lähteä Road tripille Pohjois-Amerikkaan. Näin ei kuitenkaan valitettavasti ole, vaan meikäläinen lähtee nyt töihin tienaamaan hiukan rahaa, jotta ainakin mun tulevalla kesälomalla pääsen jonnekin Tallinnaa kauemmas. Moimoooi.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3