Friday, February 28, 2014

Laiskamato ilmoittautuu.

Tässä on nyt takana aikalailla maailman tylsin viikko ikinä, mutta koska mulla ei nyt ole parempaakaan tekemistä ajattelin tulla juoruamaan mitä olen tehnyt viimeiset neljä päivää.


Maanantaina käytin koko aamupäivän Gossip girlin tuijottamiseen (oon jo menossa toiseksi viimeisellä kaudella, jeij) sekä datailuun. Sitten lähdinkin töihin ja illalla kotiin ja nukkumaan. Jännää.

Tiistaina meninkin vaihteeksi aamuvuoroon, mikä oli oikein mukavaa. Vihaan iltavuoroja, koska en ikinä saa mitään aikaiseksi sellaisina päivinä. Töiden jälkeen suuntasin kaupunkiin missä treffasin Jenniä ja me suunnattiin Ruoholahteen shoppailemaan Citymarkettiin. Kuulostaa taas varmasti super jännältä, mutta euron-päivät on hyvä syy mennä ruokakauppaan toiselle puolen kaupunkia. Meidän treffailun jälkeen jäin hengailemaan kaupungille, koska mun olisi joka tapauksessa pitänyt palata melkein heti takaisin ja kiirehtiä luennolle. Käsiteltiin meidän luennolla yhtä maantieteen erikoistumisalaa, mikä mua on aina kiinnostanut eniten elikkä matkailumaantiedettä.. Mutta arvatkaa mitä minä tein puolessa välissä luentoa? No torkuin tottakai. Sanomattakin selvää, että luennon aihe meni ainakin osittain ohi ja pahasti.


Keskiviikko oli aikalailla toisto maanantaista. Tuijotin tv:tä aamulla pari tuntia ja suuntasin sitten illaksi töihin. Työpäivä oli hyvin normaali, vaikka pari pikkupoikaa kävikin pariinkin otteeseen viihdyttämässä mua kyselemällä muun muassa kondomeiden käyttötarkoituksesta.. Työpäivän piristys oli kuitenkin illan viimeisen tunnin aikana käymäni hyvin hämmentevä keskustelu erään miehen kanssa:

"Moi, mä oon joskus käynyt kysymässä täältä töitä, mutta nyt mä ajattelin ihan kysyä vaan siivoushommia?"
"No ei kyllä nyt oo tarvetta."
"No voinko mä tulla siivoamaan sun luo?"
"No ei kyllä nyt oo tarvetta."
"Voinko mä tulla siivoamaan sun äitis luo?"
"No ei kyllä nyt oo tarvetta."
"Voinko mä sitten hieroa sua. Ilmaiseksi."
"NO EI KYLLÄ NYT OO TARVETTA."
"Höh. Moikka."
"..."


Torstaina mulla oli vapaapäivä ja olin sopinut treffaavani Elmoa, joten suuntasin kohti Kauniaista heti aamupäivästä. Pitäisi varmaan yrittää joskus tehdä hiukan pitempikin visiitti tuonne Elmon koululle, kun nyt oli hiukan rajallinen aikataulu. Suuntasin siis samalla seutulipulla Selloon shoppailemaan. Täytyy kyllä sanoa, että olin tuolla liikkuessani koko ajan vainoharhainen, että törmäisin erääseen tyyppiin kenen kanssa käytiin pariinkin otteeseen tuolla treffeillä. En siis tämän typerän ahdistukseni vuoksi viipynyt siellä kovin pitkään. Mukaan tarttui kuitenkin aivan ihanat housut BikBokista sekä Stephenie Meyerin Vieras-pokkari. Oon joskus yrittänyt lukea tuota kirjaa, mutta se oli heti ensimmäisillä sivuilla niin tylsä, että luovutin heti alkuunsa. Tykkään kuitenkin tosi paljon tuohon kirjaan perustuvasta leffasta, joten mun pakko lukea se kirjakin. 

Eilen yritin olla edes hiukan ahkera ja kävin Prismassa asti ruokakaupassa sekä tein lasagnea päivälliseksi. Mulla oli haluttanut lasagnea jo viikon ajan, mutta vasta nyt sain tehtyä sitä.. Laiska kun olen. Se oli niin hyvää! On mahtavaa huomata miten tässä pikkuhiljaa muuttuu paremmaksi kokiksi ja nyt mulla olisikin suuri into kokeilla kaikkia uusia ruokia, mutta ei jotenkin tunnu järkevältä nähdä hirveästi vaivaa ruuan suhteen, jos sitä on syömässä vain itse. Täytyy siis ilmeisesti alkaa pitämään ruokakekkereitä kavereille. 


Siinä nyt olisikin mun tylsääkin tylsemmän viikon ohjelma kasassa. Tämä päivä sekä viikonloppu menee töissä, joten mitään jännää tuskin enää tapahtuu. Onneksi ensi kuusta on tulossa ainakin näillä näkymin oikein mukava: Ensi viikolla saadaan vieraita pohjoisesta kaksin kappalein, siitä viikko eteenpäin Heidi-serkkuni tulee vierailemaan luonani ja meillä on jo nyt oikein viihdyttävää ohjelmaa kalenteri täynnä. Sitten lähdenkin käymään kotona pohjoisessa viettämässä pidennettyä viikonloppua. Jeeeee. 

3 comments:

 1. i got overly excited when i reached the part "täytyy siis ilmeisesti alkaa pitämään ruokakekkereitä kavereille"

  ReplyDelete
  Replies
  1. mutta u never like my cooking. :(

   seuraavaksi mun pitäis kokeilla tehdä chicken tikka masalaa!

   Delete
  2. i would love your food but no matter what you cook there's always this saatanallinen piece of fish there :| no me gusta fisut

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3