Sunday, February 23, 2014

Happy & Proud.


Aaa, thanks boys. 

Tämä pronssi oli todellakin voitettu pronssi! Mahtava päätös Teemun, Kimmon ja Samin maajoukkueurille ja nyt vaan näitä meidän nuoria lupauksia lisää kehiin, niin Koreasta tullaan takaisin kultamitalin kanssa. Vielä paremmaksi tämän mitalin tekee se, että Ruotsi hävisi finaalin ja Bäckström kärysi dopingtesteissä. Heja Sverige vaan.

Eilen meillä oli tyttöjen kanssa kunnon kisakatsomo pystyssä: Kannustettiin pelipaidat päällä, syötiin herkkuja ja nautittiin alkomahoolia sekä tilattiin pitsaa kotiinkuljetuksella (tuosta pitseriasta, joka sijaitsee about 200m päässä..). Oltiin jopa Jennin kanssa laitettu tulosvetoa vetämään, kun perjantain pelistä onnistuttiin ihan mukavasti voittamaan rahaa. Kuitenkin meidän järjestelmä meni tällä kertaa pieleen, koska ei uskottu, että Tuukka "Muuri" Rask olisi pystynyt pelaamaan nollapelin. Onneksi oltiin väärässä.

Pelin jälkeen jatkettiin juhlintaa mun luona ja katsottiin Putousta sekä pelattiin Buzzia pleikkarilla. Hiukan noloa oli, että pelin voitti lopulta "neljäs pelaaja", jota ei siis oikeasti ollut olemassa, vaan Jennin varpaat hoitivat tätä hommaa. Tiedän, kuulostaa hyvin oudolta. Oltiin kerrankin juhlafiiliksellä ja lähdettiin jatkamaan iltaa Kallion hoodeille. Oli mukavaa pitkästä aikaa lähteä käymään jossakin, vaikka baareilu ei nyt ehkä ole enää mikään meikäläisen lemppariharrastus.

Palattiin kotiin kuitenkin jo joskus kahden aikoihin ja kotimatkalla saatiin hiukan pelätä henkemme puolesta.. Tultiin siis bussilla ja tällä kertaa saatiin bussikuskiksi joku murolaatikosta ajokorttinsa hankkinut wannabe Kimi Räikkönen. Täällä on tullut todistettua vaikka minkälaisia bussikuskeja, mutta tuo oli kyllä kaiken huippu: Ensinnäkin tämä tyyppi kaahasi niin kovaa, että ihme kun asfaltti ei ollut rullalla sen kiihdytysten jälkeen. Sen lisäksi tämä tyyppi aukoi bussin ovia miten sattuu.. Ovet aukesivat ennen kuin oltiin edes pysähdytty pysäkille ja sulkeutuivat ennen kuin puolet matkustajista ehtivät ulos. Eräskin mies oli matkalaukun kanssa jäämässä pysäkillä pois, mutta sen sijaan hän jäi ovien väliin ja lopulta kuski ajeli hetken aikaa ovet auki, kunnes tämä mies pääsi seuraavalla pysäkillä hyppäämään pois. Tämä toistui parin pysäkin päästä uudelleen, mutta tällä kertaa tämä toinen mies ehti juuri juosta sulkeutuvien ovien välistä ulos. Sellainen kuski meillä..

Selvittiin kuitenkin onneksi kotiin. Mulla oli loistavana suunnitelmana, että katson vielä telkkaria ja syön ennenkuin menen nukkumaan, mutta yllättäen torkahdinkin sänkyyn ihmeellisen asentoon päivävaatteet päällä.. Onneksi sain tekstarin mun työkaverilta (tiedän, tosi normaalia tekstailla keskellä yötä), joka herätti mut siitä horroksesta. Aamulla en olisi ollut yhtään iloinen, jos olisin herännyt siitä paikasta.

Tänään olen ottanut täysin rennosti koko päivän ja en ole tehnyt yhtään mitään järkevää koko päivänä. Kerrankin sain viettää päivän stressaamatta koulu- tai työjuttuja. Kävin lauantai aamuna tekemässä toisen isoimmista tenteistä mitä mulla kuuluu näihin mantsan perusopintoihin ja toivon, että se menisi läpi jottei ne kaksi ja puoli tuntia, jotka vietin raapustaen esseitä muuttovirroista Eurooppaan, makeasta vedestä globaalina resurssina sekä ihmisväestön painopisteen muutoksesta olleet täyttä ajan haaskausta.

Sain onneksi toisen noista isoimmista tenteistä läpi ja jos tämä tentti nyt menee läpi, niin mulla on enää kolme kurssia, mitkä pitäisi tenttiä syksyyn mennessä. Jeee. Seuraava tentti on onneksi vasta parin viikon päästä, niin voin ottaa rennosti edes seuraavan viikon.

Nyt voisin siirtyä vielä hetkeksi takaisin Gossip girlin kiehtovaan maailmaan ja etsiä jääkaapista jotain syömäkelpoista. Ainakin mulla on glögiä (halvalla sai) ja kaapissa on vielä viisi suklaalevyä joulun ajoilta, joten tuskin ainakaan kuolen nälkään.

Adios amigos.

P.S. Katsokaa nyt mikä hottis Leppä on tuossa kuvassa. 

Kuva: iltalehti.fi/Jukka Ritola

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3