Wednesday, February 19, 2014

Hot guys of hockey.

Maikkarin sivuilla oli kuulemma ollut kuumin leijona-äänestys ja täytyy nyt kyllä sanoa, että mitkähän puolisokeat mummelit siellä ovat äänestäneet? TOP-3: Selänne (tämän ymmärrän), Granlund & Väänänen. Ööö, what?

Tässä siis minun TOP-5 (en millään saanut rajattua tätä TOP-3:meen) ja viimeistään tässä pitäisi olla monta syytä katsoa tämän päivän peli, vaikka jääkiekko lajina ei muuten kiinnostaisikaan. Mitä en kyllä ymmärrä ollenkaan.. Kannustetaan siis Leijonat tänään voittoon!

1. Sami Lepistö

Sami Lepistö

Tätä ei varmasti tarvitse selittää kenellekään kuka on ikinä mun blogia muutamaa postausta enemmän lukenut? Sami Lepistö on mun all time favorite ja mun ei-niin-salainen haave on päätyä kyseisen herran vaimoksi joku kaunis päivä. Aina saa haaveilla.. 

2. Jori Lehterä

328

Poikamaisen söötti ilmestys. No need to say more.

3. Teemu Selänne


Vaikka Teemun pojat olisivat ikänsä puolesta lähempänä minua kuin Teemu, niin tämä papparainen ansaitsee siltikin paikkansa tällä listalla. Teemu on vähän niinkuin viini, paranee vanhetessaan. Enpä olisi uskonut pitäväni 43-vuotiasta miestä hottiksena.

4. Lauri Korpikoski


Korpikoski jatkaa tätä söpöjen poikien linjaa tällä listalla. 

5. Sakari Salminen


Kun näin ensimmäisen kerran Sakari Salmisen luulin, että kyseinen tyyppi on korkeintaan parikymppinen, mutta ikää herralla onkin jo 25-vuotta. Poikamaisen söpö siis.

Tuomo RuutuJuhamatti Aaltonen

Lisäksi erikoismaininnat ihanalle Juhikselle sekä listalta täpärästi tippuneelle Tuomo Ruudulle. 

2 comments:

  1. Tuo viini-vertaus oli kyllä nyt jopa aika loukkaava, kun miettii kuinka paljon säkään oikeesti tykkäät ees tuhat vuotta vanhoista viineistä... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mutta en mä koskaan oo edes juonut kuin jotain vähintään pari vuotta vanhaa viiniä. Varmasti tykkäisin jostain über vanhasta viinistä. Ehkä. :D

      Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3