Sunday, September 12, 2010

Leap Year

Tänään päivä kului hyvin nopeaa siivoilun ja pakkaamisen parissa, kun yritin epätoivoisesti saada vaatekaappini sisältöni siirrettyä yhdessä laatikossa uuteen kämppään. No eihän se onnistunut niin piti sitten pakata loput jättikokoiseen matkalaukkuuni ja sehän tuli sitten ihan täyteen.. (Jätetään mainitsematta, että olin jo tuonut tänne aikaisemmin noin 1/3 vaatteistani.)

Lisäksi sain raahattua itseni tänään taas lenkille, 5km meni rennosti puuskutellessa.. Mietin tässä vaan, että pitäisikö uusia ens viikolla cooper, kun nyt sain juostua 2390m ja tavoite olisi se 7 kierrosta ja nyt jäi hiukan vajaaksi... Hmmm?

Illalla sitten kaverini soitti ja käytiin skootterilla nuorisotalolla pelaamassa pöytäfutista ja vuokrattiin leffa ja mentiin sitten katseleen sitä kaverin luo. Oli kyllä tosi hyvä leffa ! Leffa oli siis Karkausvuosi.


Vaikka leffa olikin tyypillinen hömppärakkaus elokuva, tykkäsin silti tosi paljon. Ehkä nämä syysillat kaipaa juuri tämmöistä. :) Täytyy kyllä sanoa, että rakastan irlantilaisia miehiä ja niiden aksenttia ! <3 Voisin heti varata lentoliput Irlantiin, on se niiden miesten lisäksi sen verran kaunis maa !

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3