Sunday, June 12, 2011

"I'm Chuck Bass." "I know."

Eikö tunnukin siltä joka kesä ettei telkkarista tuu ikinä mitään sarjoja? Kaikki hyvät sarjat on jääny tauolle, no tänä kesänä mulla ei oo sitä tunnetta.. Oon ihan pulassa, kun tuntuu, että joka päivä sieltä tulee miljoona ohjelmaa jotka haluaisin katsoa. Esittelen tässä nyt muutaman sarjan jota oon alkanut seuraamaan tänä kesänä. (NÄMÄ ON OSA NIIN NOLOJA..)

Gossip girl  Sunnuntai & Maanantai  Sub klo: 19.00: Tänään alkoi GG:n 3. kausi ja päätin katsoa sen nyt uudelleen. (Seuraan siis GG:tä ja lähes kaikkia sarjoja jenkkien tahtiin.) Tässä kaudessa tykkään erityisesti siitä, että mun all time favorite Hilary Duff on mukana. :)


The secret life of the American teenager (Salattu teinielämä)  Lauantai  Nelonen klo: 14.50: En tajua miten jäin koukkuun tähän sarjaan.. Sarja on ihan selvästi suunnattu varhaisteineille, eikä tällaisille dinosauruksille. No koukussa oon kuitenkin. 


Dance academy (Tanssiakatemia)  Maanantai-Perjantai  YLE2 klo: 11.05: Tätäkin sarjaa aloin vähän niinkuin vahingossa seuraamaan. Kaveri sanoi, että sarjassa on ihan samannäköinen poika kuin kenet tunsin ja sit piti tietysti tarkistaa pitikö tämä paikkaansa ja BANG olin taas koukussa. Kuka voi vastustaa lihaksikkaita komeita miehiä tanssimassa?


Glee  Sunnuntai & Maanantai  Sub klo: 20.00: Mulla tulee jo kolmas kerta kun katson näitä ensimmäisen kauden jaksoja, mutta minkäs teet kun Cory Monteith on niin söpö. :)


Event  Tiistai  MTV3  Klo: 21.00:  Rakastan !! <3 Aivan tajuttoman hyvä sarja, muistuttaa hiukan Lostia. Suosittelen tätä kyllä kaikille Lostin faneille. Tässäkin on lisäksi hyvännäköisiä miehiä. :)


C.S.I. New York  Keskiviikko  MTV3 klo: 21.00: Tähän tuskin täytyy sanoa muuta kuin, että kaikki C.S.I. rulettaa ! 


Unelmien poikamiestyttö  Keskiviikko  Nelonen klo: 20.00: Toisaalta pidän näistä ohjelmista ja toisaalta vihaan näitä.. En oo vielä päättänyt et vihaanko tätä kautta ja, että valitseeko Bachelorette väärän miehen. Plussana tietenkin hyvännäköiset miehet.  :)

+ Simpsonit, kesäleffat, Frendit, Britannian huippumalli haussa jne. :D


Mitä te katsotte?

2 comments:

  1. hei kiitti vinkeistä, muutamat laitan kyl ylös ja eventtii seuraanki jo (:

    ReplyDelete
  2. Ei kestä. :) Uusia hyviä tv-sarjoja on aina kiva löytää.

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3