Tuesday, June 28, 2011

Ööö?

Tänään olin töissä ja ajattelin abouttirallaa 15 kertaa "tänään päivitän blogia". Niin millä? Ei riitä energia kunnollisen tekstin tai edes kuvien tuottamiseen, joten jäljelle jää vain tällaista. Noh ehkä seuraavassa elämässä. Or not.

Kuten  ehkä arvata saattaa niin nämä herttaisten lemmikkikuvien ihmiset ovat kotoisin älykkyyden multihuipennuksen maasta nimeltään usa. Joo'o, mun sosiaalinen elämä on aika kuollut tällä hetkellä, joten kulutan sitä vähäistä aikaani mikä jäljelle jää töiden, lenkkeilyn ja tslotatin jälkeen tällaiseen erittäin hyödylliseen surffailuun. Mutta eikös joku viisas joskus sanonut, että kaiken paskan keskeltä voi joskus löytyä jotain kultaista. 

Cat lovers: This couple really like their pets
This baby was getting bored of the same old bassinet.
The world's biggest cat?
Couple with dog


tsolatat = the secret life of the American teenager


P.S. Jos on elää tällaista samanlaista älyvapaata elämänvaihetta kuin minä, niin suosittelen kuuntelemaan tämän. En voi enää ikinä mainita kenelläkään luonnonkiharista hiuksistani, kun kuulen vain mielessäni Petri Nygårdin sanat: "Eiks me ny jumalauta päästy niistä puskista eroon?" 

4 comments:

  1. eih Krista miksi linkitit tommosen Petri Nygårdin tohon?? :D nyt mäkään en voi ikinä olla tavallisesti kun puhutaan luonnonkiharoista! mun mieli turmeltuu sun takia.

    ReplyDelete
  2. Tosi kiva. Kivan olonen blogi :)

    http://vanilla-misscupcake.blogspot.com/

    Voi rupee lukijaks jos haluaa ja jos vaikuttaa kivalta niin :)

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3