Saturday, June 11, 2011

New hair & Fairtrade products

Noniin nyt vihdoin saan laitettua kuvan uusista hiuksistani, vaikka lupailinkin niistä kuvaa yhdelle lukijalle jo eilen. Sorry. Kuva on aika huono, mutta kyllä siitä näkee, että nämä on vaalentuneet runsaasti ja varsinkin lyhentyneet ! En olisi halunnut leikata paljon, mutta kuivat ja huonokuntoiset oli kuitenkin parempi leikata pois kuin jättää.
DSC06265.jpg
Tänään kävin kaupassa ja yllätyin iloisesti kun löysin hyllystä Starbucksin doubleshotin. Heti kun näin Starbucksin mainoksen päätin, että noita juomia mun täytyy saada ja nyt on sitten ensimmäinen maku testattu. Doubleshot ei ollut mikään "yummy" kokemus, mutta tykkäänkin enemmän erilaisista erikoiskahveista. Tavallista kahvia en juo ollenkaan ja lempi kahvini on Starbucksin caramel frappucino, yyuuuummmy ! <3 Tykkään myös Frezza mochan vaniliasta. :)
DSC06279.jpg DSC06279.jpg
Lisäksi ostin Ben & Jerry's jäätelöä ja maku oli "Nordic water peace". En oo ikinä ennen maistanut sitä, joten toivotaan, että on hyvää ! Huomaatteko muuten mikä näillä molemmilla tuotteilla on yhteistä? Molemmat ovat Reilun kaupan tuotteita ja näin sain kerrankin hyvän omantunnon ostaessani herkkuja, kätevää ! :)
DSC06279.jpg DSC06279.jpg

P.S. Ensimmäinen täyskymppi lukijoita täynnä ! :> Kiitos. (Vaikka en kyllä tiedä onko mulla piilolukijoita, jotka eivät ikinä kommentoi tai ilmianna itseään..)

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3