Thursday, October 11, 2012

Hulluna hulluilla päivillä.

Ei oikeasti.

Aikaisempina vuosina olen tylysti ignoorannut kokonaan Stockan hullut päivät, koska lähin Stockmanni on löytynyt parin sadan kilsan päästä Oulusta. Nyt kuitenkin katselin jo hyvissä ajoin netistä tarjouksia ja tänään päätin uhrata viikon ainoan vapaapäiväni aamun siihen, että lähtisin metsästämään noita tarjouksia heti aamutuimaan ennen pahinta ruuhka-aikaa. Istuin siis puoli yhdeksän aikaan täpötäydessä rupussa vanhan mallisessa junassa matkalla kohti keskustaa.

Olin selkeästi valinnut ajankohdan hyvin, koska mistään ruuhkasta Stockalla ei voitu puhuakaan. Ensimmäinen kerros oli hiukan täynnä tarjoushaukka mummoja, mutta muissa kerroksissa sai vapaasti kuljeskella omassa rauhassa ilman, että sai toisen kyynerpäällä iskun silmään.

Ihme ja kumma tapahtui, koska löysin ne jutut mitä lähdin etsimäänkin heti oven vierestä ja olisin näin ollen voinut poistua samantien. Päätin kuitenkin vielä kierrellä loputkin kerrokset (virhe) ja lopulta minun oli pakko käydä kesken shoppailujen kassan kautta, koska käsiini ei yksinkertaisesti mahtunut enempää tavaraa. Näitä siis lähdin ostamaan:

DSC_0008.jpg

MUTTA myös nämä eksyivät kauppakassiini:

DSC_0007.jpg
DSC_0006.jpg
DSC_0004.jpg
DSC_0001.jpg

Tuon ensimmäisen kirjan omistan englanninkielisenä, mutta se lojuu tällä hetkellä Jennin huoneessa tämän kotikotona. Mutta se on kuitenkin yksi lempparikirjoistani, joten ei haittaa vaikka omistan sen kaksin kappalein. Tuo toinen kirja taas vaikutti niin huvittavalta, että en voinut jättää sitä hyllyyn.

Olen ehkä maailman surkein muumimukien kerääjä. Nyt omistan niitä kuitenkin huimat kaksi kappaletta! (Serkkuni juuri leuhki minulle omistavansa yli kymmenen...)

Tänään ruokalistallani oli makaronilaatikko, joten tarvitsin sille uunivuoan ja tuo oli juuri sopivan kokoinen.

Nuo mausteet ostin sitten lähinnä alhaisen hinnan takia. Ei ainakaan tarvitse syödä mautonta ruokaa.

Selvisin ensimmäisistä hulluista päivistäni ihan kunnialla, joten sen kunniaksi palkitsen itseni juoksulenkin jälkeen suklaakekseillä. Adios.

P.S. Terkkuja sille ihmiselle joka yritti selvittää blogistani kuinka saa Tapiolan matkavakuutuksen.. Eiköhän sen saa sieltä Tapiolasta tai niiden nettisivuilta. :)

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3