Saturday, January 19, 2013

Is it me or is it getting hot in here?

Oikeesti tänne jäätyy!

 photo DSC_0540_zps86e02b5e.jpg

Tänään aamulla pakkasmittari näytti -26C töihin lähtiessäni ja arvatkaa vaan naurattiko seisoa siellä pysäkillä 20 minuuttia sen takia, että olin vahingossa katsonut arkipäivien bussiaikatauluja... Nou.

Töissä saan kuulla kuittailua siitä kun pidän takkia päällä, vaikka Lapin tytön pitäisi kyllä kestää kylmää. No fucking way.

Palataan asiaan tai oikeastaan aloitetaan asia. Tällä viikolla olen ollut yllättäen perin sosiaalinen. Hengailin Ninnun kanssa maanantaista keskiviikkoon. Tiistaina Ninnu tuli pitämään mulle seuraa töihin ja ihan hyvä niin, koska oli tosi hiljainen ilta. Olisin muuten luultavasti kuollut tylsyyteen. Mun töiden jälkeen käveltiin mun luokse missä paistettiin patonkia ja katsottiin iholla sekä salkkarit. 

 photo DSC_0573_zps94d46987.jpg

Seuraavana päivänä tavattiin vielä Pasilassa ennen kuin menin taas töihin. Mun piti käydä palauttamassa yksi (pääsykoe!)kirja kirjastoon, mutta koska en uskaltanut palauttaa sitä Pohjois-Haagan kirjastoon, täytyi minun raahautua Pasilaan asti. Ai miten niin teen yksinkertaisista asioista monimutkaisia... Kirjan sain kuitenkin palautettua! Illalla Ninnu tuli vielä häiriköimään mun työpaikalle.

Eilen sitten kävin Jennin kanssa katsomassa Kaappari-leffan. Elokuva oli ihan jees ja parasta siinä oli tietenkin Jussi Vatanen sekä se kun kaappari huutaa innoissaan lentokoneen syöksyessä, että "täää ottaa kivasti vattanpohjasta".

Metsästettiin ennen ja jälkeen elokuvaa euron kanankoipia ja lopulta löydettiin niitä Rautatientorin metroaseman K-marketista. Olisin varmaan ollut valmis hakemaan niitä jostakin Itiksestä asti. I ♥ Halpa ruoka. Nyt mulla on taas jääkaappi täynnä kaikkea hyvää!

 photo DSC_0567_zpsaa14d5fe.jpg

Tosin tein tänään makaroonilaatikkoa ja nyt tuo jääkaappi jo näyttää ihan tyhjältä. Tänään ahmin noita vanukkaita hirveän makeanhimon kourissa eli en malta odottaa, että tämä tyhmä karkkilakko loppuu. Minut ja sokeri on vaan luotu yhteen. Otin teille eilen kuvan mun tämän hetkisestä karkkivarastosta, joka odottaa keittiön kaapissa syöjäänsä eli minua:

 photo DSC_0574_zps65691733.jpg
kitkat, bilar, 2x ykkösketju, ½lätkämix, 2x läkerol, täytelaku, angry birds, smarties, 3x pusut, 4x da-capo, royal, 8x tryffeli, marabou- ja minni-suklaalevy.
 photo DSC_0580_zps57dcd8f2.jpg
tyhjennetty kinder-kalenteri.
Kyllä nuo ehkä pariksi päiväksi riittää.

Mitäs muuta. Sain tällä viikolla ensimmäisen sähkölaskun, joka oli vain vähän päälle pari kymppiä eli noin 10e per kuukausi. Not bad. Tilasin myös uuden verokortin, koska se mikä mulle piti automaattisesti tulla oli laskettu päin puuta. Perusveroprosentti on 14,5 eli ei mikään älyttömän suuri, joten rahaa jää käteenkin ihan kivasti joka kuukausi.

 photo DSC_0558_zpsd8bbe1a7.jpg

Aamulla kun odotin bussia tuolla pakkasessa ajattelin ettei tämä päivä voi paljon pahemmaksi enää muuttua, mutta voi kun olinkaan väärässä..

Menin siis aamulla normaalisti töihin, mutta en tiedä mitä tein normaalista poikkeavaa nimittäin yhtäkkiä hälytyssireeni alkoi huutamaan täysillä ja koko kioski raikui. Minä tietenkin soitin äkkiä hälytyskeskukseen ilmoittaen ettei täällä mitään varkaita ole. Luulin, että tässä vaiheessa tämä tilanne olisi ohi, mutta voi kun olinkaan väärässä. Kun vihdoin tuli aika päästää päivän ensimmäiset asiakkaat sisälle, niin ulko-ovi ei enää auennutkaan millään keinolla. 

Siinä sitten odottelin vartijan paikalle tuloa ja näyttelin pakkasessa kärvisteleville asiakkaille hienoa kylttiä jossa luki "Pakkanen lukitsi oven eli en saa sitä auki. :( Täytyy odottaa, että vartija tulee sen avaamaan." Siinä oli hilpeys kaukana ja pahoitellen vain katselin lasin läpi potentiaalisia asiakkaita. Tilanne kuitenkin oli itsessään ihan huvittava nimittäin minä en myöskään päässyt mitenkään ulos. Lopulta vartija tuli pelastamaan tilanteen ja ovi saatiin toimimaan normaalisti. 

 photo DSC_0562_zps9ab98983.jpg

Loppupäivä on sitten onneksi sujunut ilman sen suurempia kommelluksia. Erityisen kiva juttu oli se kun bussiin mennessä sellainen 14-vee teinipoika jäi odottamaan, että minä naisena menisin ensin sisään. Aaws, se oli jotain niin herttaista. 

Tänään myös skypettelin pitkästä aikaa Elmon kanssa. Se ei kuulemma lue mun blogia (katselee vaan kuvat), niin on se hiukan huvittavaa, että useat puolitutut lukee täällä mun juttuja ihan innoissaan, kun taas yksi mun parhaista kavereista ei jaksa katsoa kuin kuvat. Elmo on kuitenkin ihana. (Nyt se salee lukee tämän.)

Onkohan tässä nyt tapahtunut mitään muuta mainitsemisen arvoista... Suunniteltiin Jennin kanssa vähän alustavasti Tallinnan reissua. Mä haluun shoppailemaan Bershkaan! Pakko päästä ja pian. Myös super-alko houkuttaa, vaikka nykyisin käytän alkoholia kerran kahdessa kuukaudessa. Musta on tullut vanha, kun en enää jaksa bilettää.

 photo DSC_0581_zpse40753cb.jpg

Joka viikonloppu käyn pääni sisälläni taistelua: pitkät yöunet vs. baari. Tällä hetkellä unet johtaa 6-0. Noo ehkä sitten ensi viikonloppuna... I doubt it. 

Nyt aion kääriytyä jumpsuit päällä sängyn pohjalle, juoda teetä sekä katsoa Serranon perhettä kunnes nukkumatti minut noutaa. 

Good night, don't let the bed bugs bite.

3 comments:

 1. voi hemmetti noita sun karkkeja ja luomuomppuja ja teepaketteja -.-

  ps. paljon oon muuten velkaa siitä elokuvasta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. älä rageee. vielä mä sut käännytän, voit ostaa vaikka niitä luomulinssejä.

   karkit. <3

   tuossa kuvassa näkyy hinta. aina saa toki extraa maksaa, jos oikein haluttaa. :D

   Delete
  2. oho en edes hoksannu kattoo koska ajattelin vaan et jaaaaa elokuvalippu:D ja sitä paitsi en voinu tietää oliko sulla joku hurja popcorn-taksa koska söin niitä niin päättömästi </3

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3