Tuesday, January 22, 2013

"Thank you for your purchase..."


Voi sitä riemun päivää kun tilipäivä koitti viime perjantaina. Innostuin hiukan nettikaupoissa ja nyt odottelen ylläolevia ostoksia sormet syyhyten. 

Kokeilin tuota Mangon bleiseriä Kampin liikkeessä, mutta se oli hiukan turhan iso, joten jouduin sen kyynel silmässä sinne jättämään. Löysin sen kuitenkin Mangon nettikaupasta alle puoleen hintaan. Jeij. Kuva ei kyllä tee sille yhtään oikeutta ja toivonkin, että tilaamani koko on sopiva.

Ebayssa hiukan innostuin erilaisissa huutokaupoissa ja muutaman jutun voitinkin. Helpoksi tämän teki puhelimeeni ladattu ebay-sovellus, joka lähetti aina viestin kun joku tarjosi minua enemmän. Tuon maapallo-kaulakorun ostin jo kerran aikaisemmin kesällä, mutta hukkasin sen Onnelan vaahtolattialle..

H&M:llä ihailin pitkään tuota keltaista paitaa, koska sen väri on niin kivan keväinen. Lyhyitä juoksutrikoita taas en ole vielä koskaan omistanut ja pitkien kääriminen lyhyiksi ei ole mitään mieluttavinta puuhaa. Päätin siis testata H&M:n urheiluvaatteiden laadun. 

Nyt olen shoppailulakossa (paitsi, että menen ehkä huomenna Ikeaan) ensi viikon maanantaihin asti, koska sitten me lähdetään Jennin kanssa Tallinnaan ja aion shoppailla Bershkan tyhjäksi! Jeijjeijjeij!

P.S. Pitkästä aikaa jokin vaatteisiin liittyvä postaus! Oon nykyisin jotenkin lukossa tämän blogin kanssa, enkä yhtään tiedä mistä voisin kirjoittaa kun ei niitä kuulumisiakaan jaksa joka päivä kertoilla. Inspiraatio on siis hiukkasen hukassa. Lopettamista en voisi kuitenkaan edes harkita, koska tämä blogi on kuitenkin se henkireikä, jota ilman en osaisi enää edes elää.

P.P.S Hei, c'moon en olisi uskonut, että heti kun mainitsen sanan "kondomi" blogissani, niin joku eksyy tänne hakusanalla "blogspot + kondomi".

3 comments:

 1. sormet hyysyten? :O naurahdin, anteeksi

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho, kirjoitusvirhe. :D voit myös ajatella, että yritän kehittää suomen kieltä ja kehitellä uusia sanoja!

   Delete
  2. ei tota kyllä voi enää kirjoitusvirheeksikään sanoa kun toi jo meni niin pieleen, että huhuh. tarkoitin siis ajatusvirhettä. :D

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3