Monday, January 21, 2013

Hyvää huomenta pojat.... Ja Krista.

Moi. Ei mulla oikeastaan mitään asiaa ole. Tämä on taas näitä hirveän "kiireisiä" työpäiviä kun asiakkaita käy tyylin kerran viidessä minuutissa. Noh, ehkä tämä tästä vilkastuu.

Aloitin päiväni juomalla tölkillisen Red bullia ja siltikin meinaan nukahtaa pystyyn. Onneksi ylihuomenna on vapaapäivä ja saan nukkua pitkään.

Lähdin eilen töiden jälkeen käymään keskustassa ja olin oikein kirjoittanut kauppalistan mitä mun täytyy ostaa. Tietenkin unohdin sen listan työliivin taskuun... Yhden asian listalta kuitenkin muistin ostaa: Pinsetit eli tweezerin. Edelliset katosivat mystisesti..

Löysin alle kahdella kympillä -70% alennuksesta itselleni uuden käsilaukun. Jeij. Lisäksi etsin noin 20 minuuttia Kampin K-marketista raejuustoa kunnes juuri kun olin luovuttamaisillani löysin raejuustoni. Ne oli ihan epäloogisessa paikassa!

But I shall continue my job now, adios.

P.S. Oli hankalaa pitää pokka kun joku miespuolinen asiakas meinasi vahingossa ojentaa lompakostaan löytyneen kondomin. Eikö koulussakin opeteta ettei niitä saa säilyttää lompakossa, koska ne kuluu ja niihin tulee reikiä?

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3