Sunday, August 11, 2013

Happiness is a state of mind.

Heräsin tänään yhdeksältä, virkeänä. Tajusin myös, että olen oikeastaan aika onnellinen juuri nyt.

stupid world.  | via Tumblr

Tähän onnellisuuden flow-tilaan ei oikeastaan ole mitään erityistä syytä. Tulevaisuus pelottaa ja pieniä ongelmia olisi vaikka muille jakaa, mutta silti olen aika onnellinen.

Viime viikon perjantaina vietin päivän uusien tuttavuuksien kanssa yksinkertaisen hengailun parissa ja iltaa jatkettiin muutaman tyypin kanssa viettämään lähes typötyhjään baariin. Ja sehän oli tosi mukavaa!

Viikonloppuna toimin flunssaisen Jennin omahoitajana toimittaen tälle jäätelöä sekä oman mahtavan seurani.

Freethinkers Club | via Facebook

Tällä viikolla olen sitten nauttinut tämän kesän (luultavasti) viimeisistä lämpimistä päivistä. Olen käynyt Ninnun kanssa syömässä jäätelöä Tuomiokirkon portailla. Pudottanut jätskipallon maahan ja saanut kiltiltä jätskimyyjältä uuden. Laukaissut kaupan varashälyttimet koskemalla epilaattoriin ja sen jälkeen kuunnellut myyjän myyntipuhetta kyseisestä kapistuksesta. Harhaillut ympäri kaupunkia ilman päämäärää. Vieraillut Jennin työpaikalla tuhat ja yksi kertaa. Käynyt tutustumassa Ninnun uuteen asuntoon.

Lisäksi olen käynyt syömässä maailman parasta lehtipihviä. Viettänyt leffa-/peli-iltaa tyttöjen kanssa. Katsonut yhden oudoimmista kauhuleffoista ikinä. Turhautunut prismassa hyllyjärjestysten muututtua. Iloinnut Darinin tulevasta Helsingin keikasta ja yrittänyt taivutella kavereita seurakseni. Kuunnellut korvat punaisena kuinka vanhat papat kehuvat maxihamettani todella seksikkääksi. Saanut epävirallisen kosinnan.

Smile

Olen myös päättänyt aloittaa vähän yli kuukauden päästä tyttöjen kanssa rajun kokeilun ruokavalion suhteen. Nyt täytyy siis tankata pitsaa ja karkkia niin paljon kuin vatsa vetää. Sain myös katsottua kaikki DVD-bokseille tulleet Greyn anatomiat ja nyt mietin kuumeisesti minkä sarjan läpikäymisen aloittaisin. Lukuharrastuskin hiukan nosti päätään, nimittäin luen tällä hetkellä englanniksi sekä Grimmin veljesten tarinoita, että ensimmäistä Harry Potteria.

Ei myöskään sovi unohtaa, että sain tällä viikolla vihdoin ja viimein vietyä autokoulun kakkosvaiheen todistuksen poliisiasemalle, joten parin viikon päästä postissa tulee sitten ihan pitkäaikainen ajokortti. Kävin siis autokoulun kakkosvaiheen yli vuosi sitten... Ripeää toimintaa.

:)

Tästä olotilasta on hyvä jatkaa ensi viikkoon, joka tulee mitä luultavammin iltavuorojen ja vain yhden vapaapäivän takia olemaan täyttä helvettiä. Liika positiivisuus on yliarvostettua.

Photos: weheartit.com

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3