Monday, March 21, 2011

127 hours

"Tositapahtumiin pohjaava 127 tuntia on eräs kaikkien aikojen fyysisimmistä elokuvista. James Franco esittää vuorikiipeilijä Aron Ralstonia, joka lähtee eräänä viikonloppuna yksin kiipeilemään Utahin kanjoneihin. Aron horjahtaa, tippuu rotkoon ja rusentuu oikeasta kädestään suuren kivenlohkareen alle. Elokuva seuraa Ralstonin yritystä selviytyä ahdingostaan seuraavan viiden päivän ajan. Lopulta edessä on vain yksi ainoa ja pyörryttävä vaihtoehto."
Eilen sain sitten vihdoin ja viimein katsottua 127 tuntia leffan ja voin sanoa, että en pettynyt ! Olin jo pitkään halunnut katsoa kyseisen leffan, mutta ikinä ei tuntunut olevan aikaa katsoa hiukan vakavampaa leffaa. (huom. toissapäivänä katsoin Mean girls 2 :D) Rakastuin leffaan ja James Francoon olen jo ollut rakastunut pitkään, joten se tunne vain vahvistui tämän leffan jälkeen. 
Francon näyttelijän suoritus oli erittäin uskottava enkä kertaakaan koko leffan aikana epäillyt, että hän ei olisi oikeasti jumissa. Franco todellakin ansaitsi Oscar-ehdokkuutensa ja minun puolestani olisi saanut myös voittaa. Leffa itsessään oli hiukan erilainen mitä yleensä katson, mutta siltikin jaksoin keskittyä täysin koko puolitoista tuntisen ajan. Suosittelen tämän leffan katsomista kaikille!

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3