Monday, March 07, 2011

5 places where I would like to go right now !

1. New York
- New Yorkiin pääseminen olisi unelmien täyttymys! Haluan nähdä tuhannet pilvenpiirtäjät ja öisen Times Squaren. NY:ssä suuntaisin heti Starbucksiin ostamaan caramel frappucinon ja nauttisin sen Central parkissa, josta suuntaisin Macy'sille ja Forever 21:iin shoppailemaan. :)


2. Ibiza
- Ibizalle haluaisin ihan suoraan sanoen lähteä bilettämään. Kavereiden kanssa tästä ollaankin puhuttu ja ehkä muutaman vuoden päästä meidän jengin voi bongata Ibizan vaahtobileistä. Kauniit rannat ja auringon ottaminen ois kyllä kans aika luksusta. Ongelmana on se etten vieläkään tiedä missä Ibiza tarkalleen ottaen on. :D Pitäis kenties googlettaa..


3. Dubai
- Dubai on sellainen paikka jonka mahtavuutta ei voi täysin käsittää, jos ei siellä ole käynyt. Olen yrittänyt kavereille hehkuttaa sitä, mutta ei ne täysin ymmärrä mua. :D Todellakin paikka johon haluan lähteä yhä uudelleen ja uudelleen. Shoppailu mahdollisuudet ovat huippuluokkaa ja hintatasokin miellyttää, jos ei lähde ihan luksuskauppoihin törsäämään..


4. Paris
- En ikinä ole oikein ymmärtänyt miksi Pariisia hehkutetaan niin paljon, mutta viime aikoina minut on vallannut outo mielihalua lähteä sinne. Onneksi se onkin mahdollista hiukan yli vuoden päästä, kun lähdetään interreilaamaan kavereiden kanssa. Onneksi yksi kavereista on käynyt jo Pariisissa ja puhuu ranskaakin niin ei tule ongelmia (leuhkien) ranskalaisten kanssa. Vaikka oonhan minäkin jo tavallaan käynyt Pariisissa.. tai ainakin Charles De Gaullen lentokentällä..5. Dublin
- Irlantiin oon jo pitkän aikaa halunnut matkustaa, eikä se yhtään haittaa että irlantilaiset miehet on ylikomeita ja niiden aksentti saa polvet notkumaan. :D Irlanti itsessään on mielestäni erittäin kaunis ja Dublinin lisäksi haluaisin käydä tutustumassa Irlannin maaseutuun ja hurjiin rantakallioihin. Kaikki ne linnat ois kans aika jees nähtävää.


2 comments:

  1. Oho, sun lista on melkein identtinen mun listan kanssa. :D Voisin itsekin matkia röyhkeesti ja tehdä tän tapaisen postauksen.. Mun New York -haaveet pääsee jopa ehkä mahdollisesti (jos kaikki jotenkin sattumalta nyt meneekin hienosti :D) toteutumaan tässä kevään tai kesän aikana, on ollut puhetta poikaystävän kanssa että molemmat painais armottomasti duunia jonkun aikaa ja sit lähdettäis reissuun.. Määränpäänä näillä näkymin joko NYC tai Lontoo. ♥

    ReplyDelete
  2. Hah, senkun matkit. En taida olla itsekään ihan ensimmäinen joka tällaisen postauksen tekee. :D

    Vähän oon kateellinen jos lähdet NYC:iin ! Joten kannatan todellakin tota Nykiä, Lontoon ehtii nähdä myöhemminkin. :>

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3