Sunday, March 06, 2011

Lazy sunday, right?

Onko olemassa mitään ihanampaa kuin herätä virkeänä auringonpaisteeseen? (No ehkä se, että heräisi jossain lämpimässä Dubaissa.. Nim. kateellinen isosisko) 


Tänään siis heräsin hiukan ennen puolta päivää ja lueskelin kirjaa, kunnes lähdin käymään juoksulenkillä. Oli niin ihanan virkistävää! :> Olenkin tällä viikolla lenkkeillyt enemmän kuin koko talven aikana, joten ehkä tämä kuntoilu intoni nyt taas käynnistyy. Tai sitten ei, mutta tavoitteena olisi bikinikuntoon juhannukseksi.

Mulla alkoi tosiaan perjantaina hiihtoloma, joten ei tarvitsi kouluhommiakaan tänään murehtia. Huh. Näillä näkymin tulen viettämään erittäin tylsän loman kotona istuskellen, mutta ehkä sitä loppuviikosta tekis tytsyjen kanssa jotain. :) Lähes kaikki frendit on siis isosena rippileirillä melkein koko viikon ja toiset taas sitten hengaa poikakaverinsa kanssa tai hiihtävät hulluna (evvk :D). Mulle jäi rooliksi viihdyttää pikkusiskoa ja tienata hiukan rahaa.

P.S. Tilasin vihdoinkin cdon.comista The Notebookin sekä kirjana, että leffana ! :) Ei mulla kyllä rahaa olisi, mutta eikö se ole hyvä syy tilata kirja, jos se pitää lukea enkun kurssille? :D Leffa on sitten hiukan bonuksena, jos kirjaa ei vaikka ymmärrä...



No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3