Sunday, May 20, 2012

Interrail - rinkka & reililippu

Noniin, nyt sitä ollaan oikeastaan valmiita lähtöön. Perjantaina lähdettiin tyttöjen kanssa Rovaniemelle ostamaan sekä rinkat, että reililiput.


Reilippujen ostamisessa meillä oli hiukan ongelmia, kun sekä Ellulla, että Elinalla oli omissa pankkikorteissaan ostorajoitukset. Lopulta ongelma ratkaistiin meidän äidin sekä Jennin pankkikorttia vinguttamalla. Nyt sitten ollaan maksettu 422e kuukauden rajattomasta InterRail-passista.

Elina oli oman rinkkansa jo joululahjaksi saanut, mutta minulla ja Ellulla oli rinkat vieläkin hankkimatta. Rinkkoja käytiin katsomassa Prismasta, Erätukusta sekä Sportiasta. Erätukussa ja Sportiassa valikoima oli aika surkea: Muutama pieni reppu.


Prismassa reppuja oli paljon ja erikokoisiakin. Pitkään pohdittiin otetaanko eräs punainen rinkka, joka oli hinta-laatu suhteeltaan meille sopiva (180e). Kahdelta eri myyjältäkin pyydettiin apua, mutta varsinkin ensimmäinen myyjä suositteli lähinnä Fjäll Rävenin kalliita rinkkoja (299e). Toinen myyjä ei oikein asiantuntevalta vaikuttanut, mutta näytti kuitenkin meille ystävällisesti kuinka rinkan hihnoja voi säätää.

Toisen kerran rinkkoja katsoessamme huomattiin rinkkojen joukossa Fjäll Rävenin halvempi rinkka (199e), joka vaikutti erittäin hyvältä ja kokokin oli sopiva eli 65L. Lopulta Ellu sai vielä tingattua hintaa 10e alemmas, joten päätettiin sijoittaa parempi laatuiseen rinkkaan, kun vain 10e halvemmalla olisi saanut sen punaisen, mutta huonompi laatuisen rinkan.


Rinkan malli on Abisko ja ainakin vaikuttaa todella hyvältä ja laadukkaalta rinkalta. Hyvin istuu selkään ja hihnoja on helppo säätää.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3