Saturday, May 12, 2012

Päivä 9 – Uskoni

Acessorie-bampw-black-and-white-cross-cross-ring-favim.com-421298_large

Minut on kastettu evankelis-luteriseen kirkkoon. Pienempänä kävin seurakunnan kerhoissa ja olen harrastanut gospelia. Olen käynyt rippikoulun sekä osallistunut isoskoulutukseen. Sen jälkeen toimintani kirkon parissa on jäänyt. Pari kertaa joulukirkkoon olen vaivautunut menemään.

Tosin enpä minä koskaan ole noissakaan jutuissa käynyt sen uskon takia. Lähinnä hyvien ystävien ja kokemusten vuoksi. Usko ei siis ole elämässäni kovin suuressa osassa. Uskon johonkin, mutta en osaa selittää mitä se on mihin uskon. Lähinnä haluan uskoa, että kuoleman jälkeen on jotakin odottamassa. Haluan uskoa, että jo poisnukkuneet rakkaani ovat yhdessä ja onnellisia. 

Vaikka kirkko on mielestäni osittain hyvin ahdasmielinen ja ihmisten elämää rajoittava tekijä. Haluan kuitenkin pysyä kirkon jäsenenä ja kasvattaa mahdolliset lapseni kristillisesti kertoen heille taivaan isästä. Rippikoulu iässä lapseni saa itse päättää haluaako hän kuulua kirkkoon vai ei. Toivottavasti kirkko muuttuu sinä aikana hiukan suvaitsevampaan suuntaan.

Muuten usko ei näy, eikä tule näkymään elämässäni mitenkään: Kirkossa käyminen on tylsää. :)


Photo: weheartit.com

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3