Sunday, May 06, 2012

My survivor heroes.

Tiedättekö sen tunteen kun pitäisi mennä nukkumaan, mutta ei voi koska haaveilee komeista selviytyjät miehistä?

Niin, ette varmaankaan.

Eilen tosiaan alkoi taas uusi kausi selviytyjiä ja minä olen innoissani. Ensinnäkin rakastan tuollaisia kausia jolloin on mukana kilpailijoita aikaisemmilta kausilta. On ihan mahtavaa katsoa entisten lemppari kilpailijoidensa palaavan takaisin juonimaan ja toisaalta myös useimmiten epäonnistumaan siinä - taas.

Jos oikein muistan ensimmäinen kausi jonka katsoin oli Selviytyjät: Afrikka eli se olisi siis toinen kausi. Nyt on menossa jo 20. kausi. Käytännössä olen kasvanut seuraten selviytyjiä. Näiltä monilta kausilta olen löytänyt paljon lemppari kilpailijoita ja haluaisin nyt jakaa muutaman parhaimmista parhaimman.


Ozzy Lusth - Cook Islands, Micronesia, South PacificKaikkien aikojen suosikkini. Yläasteella ollessani olin jopa taiteillut vaatekaappini oven Ozzyn kuvilla..... Ylivoimaisesti paras kilpailija haasteissa koko selviytyjien historiassa, taktikointi on ollut heikkous lähinnä. Muistatteko vielä lempinimen "monkeyboy"? Eilen sitten huomasin, että hän palaa vielä yhdelle kaudelle kilpailemaan, JEEEE!


"Boston" Rob Mariano - Marquesas, All-Stars, Heroes vs. Villains, Redemption Island


Ala-aste aikojen suuri rakkauteni. Ainakin selviytyjät rakkauteni. Yksi parhaimmista strategisesti taitavista pelaajista ja kieroilijoista. Osallistuu neljälle eri kaudelle, mikä on ihan hullua hommaa. Lisäksi mielestäni Robin ja Amberin rakkaustarina on tosi suloinen.


Johnny Fairplay - Pearl Islands, Micronesia


Tätä ei varmaan tarvitse perustella? Jokainen joka on seurannut selvityjiä tuntee Johnny Fairplayn... Pelaajan, joka valehteli isoäitinsä kuolleen, saadakseen viettää päivän parhaan kaverinsa kanssa. Tässä vielä linkki videoon, jos joku ei kyseistä tapahtumaa ole nähnyt. 


Russell Hantz - Samoa, Heroes vs. Villains, Redemption Island


Ensimmäisellä kaudella vihasin tätä tyyppiä ja hänen "Olen paras, muut ovat tyhmiä." asennettaan, mutta nyt olen jo hiukan lämmennyt sille. Kyllähän tässä on strategisesti paras pelaaja koskaan. 

+

Yul Kwon - Cook IslandTodd Herzog - ChinaEthan Zohn - Africa


Kenet unohdin?

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3