Wednesday, February 06, 2013

I'm over today, I'm over you, I'm over yesterday.

Mun yksi lempi "harrastuksista" on bussissa istuminen kuunnellen musiikkia. Menen yleensä keskustaan ja sieltä takaisin kotiin bussilla vain sen takia, että ehdin kuunnella mahdollisimman monta biisiä. Junalla pääsisi siis paljon nopeammin. Nykyisin menen junalla oikeastaan vain silloin, jos minulla on kiire. Tässä minun tämän hetken lemppari biisejä. Huomenna ne voi olla jo aivan toiset.

Tumblr_mhlss9mvkw1rrufwao1_500_large


Tämä on sellainen biisi mitä täytyy kuunnella istuen bussissa/junassa tuijotellen ikkunasta ulos. Love it.Ei tätä oikein voi muuten kuvailla kuin: beautiful, powerful, amazing.
Tämä vahvistaa ennestään mielipidettäni siitä, että Ruotsista tulee parhaat biisit ja laulajat.
En edes vaivaudu perustelemaan miksi Darin on tällä listalla.Okei, nyt kuitenkin ajattelin kertoa miten fanitukseni sai alkunsa. Darin oli huippu silloin kun olin ala-asteella eli kun tuli sellaiset hitit kuin "Step up" ja "Want ya". Fani minusta tuli kuitenkin 8. luokalla kun löysin Darinin uudelleen "Breathing my loven" kautta ja siitä asti olen ollut koukussa.
Tämä laulu on niin kaunis! Lisäksi tuolla laulajalla on jumalainen ääni. "You only hate the road when you're missing home."Ruotsalainen rap on parasta! (muilla sijoilla; 2. espanjan kielinen 3. englannin kielinen 4. puolan kielinen 5. suomalainen)
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä tutulta ja aina yhtä hyvältä Hurtsilta uutta tuotantoa.525722_515180631857918_1864677559_n_large


Photos: weheartit.com

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3