Thursday, February 14, 2013

My Valentine.

Tää on siis niin epäromanttinen postaus, mutta tiivistys päivästäni.


Aamulla lähdin "iloisena" kuuden aikoihin töihin ja töissä vietin rattoisan 7,5h päivän yhdessä meidän uuden harjoittelijan J-E:n kanssa. Rankkaa!


Ainoastaan yksi papparainen toivotti minulle hyvää ystävänpäivää, mutta tämä viesti piristi kummasti! Hiukan yllättäen Veikkauksen tukipalvelun kiva täti toivotti mulle hyvää ystävänpäivää!


Vihdoin pääsin kotiin ja kotona minua odotti - ei tuhat rakkauskirjettä - vaan paketti äitiltä! Äiti soitti mulle eilen aamulla tosi aikaisin ja siinä unenpöpperössä kerroin osoitteeni ja nukahdin uudelleen. Olin jo unohtanut, että se oli sitä kysynyt, joten tää oli huippu ylläri. Mun äiti on paras!


Kortissa oli myös terveiset rakkaalta pikkusiskoltani ja ihan pikkuisen meinasi isosiskon silmäkulma kostua.. Vähän aikaa oli sellainen fiilis, että fuck this mä lähden kotikotiin.


Nyt olen lähdössä Jennin luo saunomaan. This is really weird.

Yritän palailla asiaan huomenna kunnollisen postauksen kera. Pusuja!

4 comments:

 1. Pusuja?? Mistä lähtien sinä sanot pusuja??
  No pusuja vaan sullekin! <3<33<3 E

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ystävänpäivä on poikkeustapaus. ;)

   Delete
 2. Ooooo, oot niin nätti tuossa kuvassa! Olen entistä iloisempi että oot mun ystävä!:D Olen edelleen hämmästyny tuosta teidän saunaillasta, te todelliset saunafanit... :D Ihanat nuo Kiian terveiset! T. Anskuu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thaaanks honey! <3

   Minäkin olen yhä hämmentynyt siitä, vaikka se olikin yllättävän kivaa! Tosin ei heitetty löylyä juuri ollenkaan ja siltikin läkähdyttiin sinne saunaan. :D

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3