Friday, August 19, 2011

Itku ! :(

Olin kovasti tänään suunnitellut postausta, mutta sitten meidän koneen netti sanoi kaput !! :( Hassuinta kuitenkin on, että pleikkarin ja mun iPodin netti toimii vaikka ne on käytännössä sama netti. Noh, ei auta itkeä. Palaillaan sitten, kun tietsikka pelittää hiukan paremmin. Tosin ei mulla mitään erikoista/kiinnostavaa postailtavaa ollut, joten postaustoiveita saa laittaa. (Jenni, nyt melkein onnistuisi huonepostauskin kun siivosin tänään. :D)

7 comments:

 1. oh yeah, ei paineita mutta odottelen täällä nyt huonepostausta innolla ja aion alkaa ahdistelemaan sinua koulussa jos se ei pian ilmesty! :D

  ps. toivottavasti et järkyty, mutta en muistanut kuumista vihjeistäsi huolimatta vaihtaa kampausta kun lähdettiin eilen Rovaniemelle.

  ReplyDelete
 2. Varmaan siitä johtu että olin näkevinäni Lepän juoksevan suoraan Helsingistä tulevasta koneesta Helsinkiin menevään koneeseen kun se oli nähnyt vilauksen minusta seisomassa lasiovien takana :O Mietinkin, että miksihän sille tuli niin kiire.

  ReplyDelete
 3. Tyhmä, se oli minua tulossa tapaamaan, mutta säikytit sen pois.

  ReplyDelete
 4. Oli se varmasti minuaki koska sillä oli molemmissa kainaloissa isot sydämenmuotoiset paketit ja toisen päällä luki jotain sellasta kun (en nähnyt kunnolla) "Ksta" ja toisessa jotain et "Jni" (paperit oli vähän rypistyneet niin osa kirjaimista oli piilossa) :O ANTEEX, en enää ikinä lähe tuon näkösenä julkisille paikoille ja varmasti Leppä pian yrittää uudelleen!

  ReplyDelete
 5. Et varmasti lähdekään, saat tästä lähtien lähettää mulle kuvan pärstästäsi ennen kuin meet ulos ja kerron sit onko se ok.

  ReplyDelete
 6. ehdottomasti, lähetän vaikka monesta eri kuvakulmastakin etten vain pilaa vahingossa meidän tulevia avioliittoja!

  ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3