Sunday, August 21, 2011

Pornokeisarin luola.

Pelottaa pian, että millä hakusanoilla mun blogin löytää, mutta ei voi mitään. Pian tänne eksyy vaan jotain pervoja, kun laittelen tällaisia hyviä otsikkoja.

Luvassa on siis huonepostaus, tosin niinkin laiskasti toteutettuna, että kuvasin sen pokkarilla vaikka ois ollut oikeakin videokamera viereisessä huoneessa. :D Valokuvia en jaksanut ottaa, laiska kun olen.

Otsikko tulee siitä, että enoni tokaisi noin ensimmäisen kerran huoneeni nähdessään.. Jaa. Tykkään mun huoneesta paljon, vaikkakin se on yhä hiukan keskeneräinen. Vihaan kuitenkin eniten tuota kirjahyllyn rämää tuolla nurkassa, joten älkää välittäkö siitä. Tiedän, että se on ruma.

Niin ja toki siivosin ennen videon kuvaamista. :D Älkää myöskään välittäkö heiluvasta kamerasta.


3 comments:

  1. Toi otsikko houkuttelee tänne varmaan jonku Petri Nygårdin ja se sitten linkittää sun blogin kaikille tutuilleen ja lopulta se päätyy Lepälle joka tajuaa oitis, että tämä on minun unelmien nainen ja sitten se näkee postauksen otsikolla "Lepistön bändärit" ja tajuaa että niitä onkin kaksi ja tulee hakemaan meidät Intiaan, missä vietämme elämämme onnellisina loppuun asti rikkaina.

    ReplyDelete
  2. Totta ! Tai sitten Leppä onkin ite semmoneinen pervoilija ja se löytää ihan itse tänne. >:D

    ReplyDelete
  3. Uuuuu tosiaan ehkä niin käy, toivottavasti se kans ymmärtää ottaa sitten yhteyttä meihin! :--D (no hyh ainakinhan se Twitterissä vaan seuraa kaikkia bikinityttöjä hehe)

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3