Tuesday, August 23, 2011

Don't hold your breath.

Moi. Oon taas aika loistavasti osannut vältellä koko blogin päivittämistä, mutta nyt yritän parantaa tapani ja kerronpas nyt kuulumisia. Aloitetaan vaikka viime viikosta.

Maanantai oli viimeinen lomapäivä ja arvatkaa mitä minä tein? Tuijotin kelloa neljään asti ja sitten lähdin jalat tutisten autokouluun. Onneksi silloin oli kyseessä vain teoriatunnit. :D Elikkä aloitin autokoulun yhdessä kolmen pojan kanssa, joten en toki tunne olevani joukon tyhmin. Teoriatunteja on ollut nyt viitenä eri päivänä ja vaikka kaikki kaverit on haukkunu niitä maailman tylsimmäksi ja paskimmaksi asiaksi, niin ei ne mun mielestä loppujen lopuksi niin kamalia ole.
Tai sit oon vaan yhtäkkiä muuttanut persoonallisuuttani pessimististä optimistiksi. Sure. Tiistaina alkoi koulu ja se oli ihan samanlaista tasaista puuroa kuin ennenkin. Mikään ei ollut muuttunut paitsi se, että joka nurkassa hyppii mini-ihmisiä. On tosi outoa olla abi, kun ihan vasta meni ykköselle. Oikeastaan sen tajusi vasta sitten, kun saatiin meidän keväällä tilaamat abi-paidat. Mitkä oli muuten tosi hienot.

Keskiviikkona mulla oli sitten se kauhulla odottamani eka ajotunti ! Edellisenä iltana panikoin aika pahasti, joten lopulta äitin kanssa päädyttiin harjoittelemaan auton käynnistämistä ja ajelemaan 3 metriä eteen ja taakse. :D Tuo tyhmältä kuulostava harjoittelu kuitenkin auttoi tosi paljon ja kun seuraavana päivänä piti lähteä ajamaan muistin edes jotenkin miten se tapahtuu. Olin tietenkin kiven kovaan väittänyt ettei autokoulu opettaja voi millään laittaa mua vielä ekalla tunnilla liikenteeseen ja tadaa pian sitä ajeltiin omaa kotitietä ympäri. -.-
Seuraavana päivänä oli taas ajo ja tällä kertaa pääsi ihan kunnolla liikenteeseen ajelemaan. Tuloksena oli se, että ajelin lähes koko ajan hiukan ylinopeutta. :D Nyt kuitenkin pysyn aika hyvin nopeusrajoituksissa, kai. Kolme ajoa on siis takana ja odotan innolla seuraavaa kertaa. Niin se vaan hassusti käy, että aluksi jotain pelkää hirveästi ja odottaa kauhulla, kunnes seuraavana hetkenä ei muuta haluaisi tehdäkään. Tosin parkkeeraamisen harjoittelua en odota innolla, koska en oikein hiffaa peilien kautta katsomista.

Perjantaina mentiin koulun kanssa käymään Auttinkönkäällä retkeilemässä. Tietenkin oli sellainen kaunis sadesää ja liian vähän vaatetta päällä. Siellä meidät sitten jaettiin ryhmiin joiden kanssa kierreltiin sitä metsää (oikeesti se on ihan hieno paikka, maisemat hienot juunou?) ja tehtiin erilaisia tehtäviä. Mukaan lukien tikanheitto ja käpypajatso. Meidän ryhmä ei sitten voittanut mitään lajia, mutta syy ei tietenkään ollut minussa vaan olin tietenkin oma taitava itseni.
Retkeilyn jälkeen käytiin vielä parin kaverin kanssa kaakaolla ja kirpparilla. Itselläni ei ollut edes rahat mukana, mutta kaveri löysi aika makeet saappaat. Perjantain ohjelmaan kuului myös tietenkin karkin osto, joten käytiin äidin, veljen ja siskon kanssa rohmuamassa karkkia Fazerilta. Lisäksi mulla iski illalla jokin outo vimma siivota oma huone, joten siinä minä perjantai iltana kauhistelin hyllyn takaa löytyviä pölypunkkeja. Yritin tottakai tehdä niiden kanssa diilin, ettei ne ei enää tulisi mun huoneeseen kylään, mutta ne kuulemma rakastaa mua niin paljon, että niiden on pakko palata. No voi rähmä.
Viikonloppu tuntui maailman pisimmältä ja ehkä myös tylsimmältä ever. Launtaita tosin piristi Rovaniemellä käynti ja söpö passikuvien ottaja. Passikuvista (jotka tulee ajokorttiin) tuli ei-niin-upeat, joten jeeeee niitä on kiva katsella seuraavat 50 vuotta. Tosin varmaan viimeistään 30 vuoden kuluttua ihastelen kuinka kaunis olenkaan joskus ollut.

Maanantaina taas kouluun ja tapasin myös ensimmäistä kertaa meidän koulun vaihtarin, joka asuu mun kavereiden luona tossa parin sadan metrin päässä. Joy on Kiinasta ja vaikuttaa tosi iloiselta ja kivalta, joten tosi kivaa vaihtelua verrattuna edelliseen vaihtariin joka oli ei-niin-kiva ja vaihtoi paikkakuntaa puolessa välissä vaihtoa. -.-
Maanantaina myös kipiteltiin yöpuvuissa kaverin kanssa meidän talojen välillä ja naapurit varmaan taas katsoivat, että "okei... normaalia noille." Nimittäin ennen kannettiin aina Barbie auto ja miljoona Bratziä jomman kumman kotiin ja leikittiin niillä pari päivää ja sitte kannettiin ne takaisin. Nyt ei kuitenkaan leikitty Bratzeillä, vaan aloitettiin meidän Kinder-illat eli mentiin meille ja katsottiin Pretty little liarsia ja syötiin kindereitä. :> Elmon vanhempien mukaan ollaan outoja, mutta ei mun mielestä.


P.S. Huomaatteko jotain uutta? :)

4 comments:

  1. HUOMAAN! UUSI KAMERA!

    äläkä tuu pätemään että "No mä kerroin sulle", koska olisin huomannu muutenki :<<<

    ReplyDelete
  2. Oo hiljaa enhän mä voio tietää millä kameralla oot kuvannut mutta kun olen niin tarkkanäköinen niin huomasin heti että olet ottanut käyttöön sen uuden kameran >:( Erilainen valo, väri ja tarkennus, duh. Älä dissaa mua kun kukaan muu ei näköjään oo edes huomannu olen sun tarkkanäköisin lukijasi :O

    NII JA SUN TAKIA LAITOIN NIMEN LISTAAN ETTÄ SAAN KUNTOSALIKORTIN!!! Älä siis kiusaa.

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3