Wednesday, August 31, 2011

Country strong

Kirjoitin ensin otsikoksi Coyntry strong ja mietin pitkään miksi se näyttää niin oudolta. :D Tämä sama juttu toistui, kun tein mantsan aluetutkimusta. Olin kirjoittanut siihen, että sisällysluottelo enkä millään keksinyt miksi sana näyttää oudolta. Tähän lopulliseen älynväläykseen meni sitten pari päivää..

Mun tarkoituksena ei kuitenkaan ollut kertoa vajavaisista äidinkielen taidoistani, vaan kertoa teille leffasta nimeltään Country strong. Kyseessä on varsin tuore leffa, jonka pääosissa nähdään mm. Gwyneth Paltrow, Leighton Meester (me likey) ja Garrett Hedlund (). 



Gwyneth esittää aikansa elänyttä coyntry laulajaa, joka kamppailee menneisyyden ongelmien kanssa. Garrett esittää nuorta ja komeaa laulajan alkua, joka onnistuu sekaantumaan  tän konkarin elämään sillä tavoin, että pääsee yhteiskiertueelle. Mukaan lähtee myös tietenkin nuori ja kaunis Leighton, jonka roolihahmo on laulajaksi haluava entinen missi. Yllättävintä, koko leffassa oli muuten se, että tämä missi ei kuitenkaan ole sellainen bimbo kuin olisi voinut ajatella. 



Epäonnistuin nyt totaalisesti kuvailemaan tätä leffaa, mutta annetaan trailerin mieluummin puhua puolestaan. Ehkä se saa jonkun muunkin kuin minut rakastumaan tähän leffaan. (niin ja tietty lauluihin ja Garrettiin.)



Näyttelijät muuten laulavat itse omat laulunsa, joten taas on tullut todistettua, että näitä monilahjakkuuksia on paljon. Garrett menisi ainakin minulle ihan täydestä, jos joku väittäisi tämän olevan country laulaja, vaikkakaan countrya en niiiin hirveesti kuuntele. :>


P.S. Joo kirjoitin tän postauksen, koska välttelen pitkän tekstin kirjoittamista. Hehe.

No comments:

Post a Comment

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3