Tuesday, October 22, 2013

Hampaaton krokotiili.


Kerrankin tähdet olivat puolellani.. Nimittäin pääsin heti tänään hoidattamaan tuon mun viisaudenhampaan! Mulla piti olla aika päivystykseen klo: 12.00, mutta ne oli jotenkin möhlineet sen varauksen kanssa (sitä ei oltu merkattu ylös ollenkaan), joten sain odotella 1,5h kunnes pääsin tapaamaan hammaslääkäriä.

Itse toimenpidehuoneessa vietin valehtelematta noin 5 minuuttia. Lääkäri katsoi suuhuni ("Mikäs näin nättiä suuta vaivaa? Jaahas, viisurihan se. Oho, täällähän on kunnon syvä mätäkuoppa. Viisuri pois."), työnsi pari puudutuspiikkiä (en tuntenut edes niitä), kertoi hoito-ohjeet ja seuraavaksi repi hampaan pois. Eikä tuntunut missään! 


Olen aina pelännyt hammaslääkäriä ja varsinkin kuullut julkisen hammaslääkäreistä kaikenlaisia kauhutarinoita, mutta mulla oli kyllä oikein mukava ja kivuton kokemus. Tosin vähän liukuhihnameininki tuossa oli, mutta ymmärtäähän sen kun on kiire. 

Sain pitää hampaani ja hiukan harmittaa, että hammaskeijua ei oikeasti ole olemassa. Olisin halunnut, että ruma hampaani muuttuisi rahaksi! Onneksi mulla on kuitenkin pakastin täynnä jäätelöä! En saa nimittäin syödä tänään muuta eli jeejeejee! 


Iltavuoro töissä vaihtui siis jätskin syömiseen ja tv:n tuijottamiseen potkupuku päällä. Me likey!

4 comments:

 1. Replies
  1. Ei ne mitään ainakaan vielä perineet, mutta ehkä ne lähettää laskun perässä. :D Mitä nyt hinnastoa katselin, niin ei tuo yli 30e pitäisi maksaa. Piti mun käydä apteekista ostamassa joku suuhuuhde juttu, mutta ei sekään ollut kuin reilut 6e.

   Delete
 2. Missä lääkärissä kävit? Julkisellako? Mulla sattuu joka kerta kun käyn hammaslääkärissä vaikka olis vain tarkastus :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Julkisella, Ruskeasuon päivystyksessä!

   Haha, no jotkut hammaslääkärit on kyllä kovakouraisia. Ainut mitä tunsin koko aikana oli ihan pieni pistos poskessa (tuntui samalta kuin sääski olisi imenyt verta) ensimmäistä puudutuspiikkiä laitettaessa. :D Oli kyllä iloinen yllätys koko käynti.

   Delete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3